U bent hier: Home / Het RIVM spoedadvies

Het RIVM spoedadvies

by J.L. de Kreek — last modified 10-07-2021 03:00
Opgeslagen onder:

CDA minister Hugo de Jonge van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vroeg een spoedavies aan het RIVM in verband met oplopende besmettingen. Het advies van het RIVM diende te zijn dat niemand zich zorgen hoeft te maken om de besmettingen. En dat wie klachten krijgt zoals verkoudheid, moet doen wat huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl en dr Zelenko adviseren. Er is een legio aan antivirale middelen beschikbaar voor bestrijding van virussen. Deze middelen worden reeds decennia ingezet tegen besmettingen. Deze middelen stoppen de vermenigvuldiging van virussen en versterken het immuunsysteem.

Het is al eens eerder meegedeeld aan het publiek. De adviezen aan het Kabinet en Parlement in verband met bestrijding van de pandemie van het virus worden gezien als terrorisme. En als een vorm van misdaden tegen de menselijkheid. Dien overeenkomstig wordt gehandeld. Dat nog niemand persoonlijk te maken heeft met het Coronatribunaal komt ook omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder het Openbaar Ministerie valt terrorisme gerelateerd worden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door de beweging die achter de Coronacrisis zit. De PCR-test is een wapen in handen van terroristen. Personen die maling hebben aan de volksgezondheid. En hun bevoegdheden misbruiken voor realisatie van criminele doelen.

Als minister Hugo de Jonge de beruchte kwakzalversmotie over hydroxychloroquine had aangenomen was er helemaal geen Coronacrisis geweest en waren de meesten mensen gewoon hersteld van hun coronabesmettingen. De vaccinaties zijn gif. Het OMT en RIVM maken normaal wat niet normaal is. Het is niet normaal de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus te baseren op synthetisch genetisch materiaal omdat er geen bron voorhanden is. Indien er sprake is van een pandemie is het virus overal. Ook is het niet normaal dat regels die zijn opgesteld om herhaling van Auschwitz te voorkomen opzij worden gezet zogenaamd om de volksgezondheid te dienen. Dr. Mengele met zijn experimenten op Joden deed dat ook in het belang van de volksgezondheid.

Het experimentele mRNA (nood)vaccin heeft meerdere bezwaren. Een bezwaar is dat het menselijk lichaam op gen-niveau wordt aangezet tot de productie van de spike proteïnen die karakteristiek zouden zijn voor Sars-cov-2. Dit is nog nooit gedaan bij mensen. Niemand weet wat de effecten op langer termijn zijn. Zeker wanneer herhaald wordt gevaccineerd. Bovendien worden de injecties verkocht als vaccins terwijl het gentherapie is. De vergunningen zijn verleend omdat er een noodsituatie zou zijn, die er niet is. Het virus Sars-cov-2 en Covid19 zijn niet het probleem. Er is meer dan voldoende kennis en ervaring om elke pandemie van dat virus de baas te kunnen binnen een paar maanden. De pandemie is gemaakt. Bewerkstelligd. Gepland. Door een beweging. Waarin journalisten een sleutelrol spelen.

Het tweede bezwaar in verband met het mRNA-vaccin zijn de bijproducten die in het ‘vaccin’ zitten om het mRNA in de lichaamscellen te krijgen. Deze bijproducten worden overal terug gevonden bij mensen die de ‘Covidvaccins’ hebben gehad. Op de raarste plekken in het menselijk lichaam. Niemand weet wat deze bijproducten voor effect hebben op het menselijk lichaam. De Coronacrisis laat duidelijk zien dat een best grote beweging actief is in Nederland wat macht, gelegenheid en middelen misbruikt als middel voor massamoord en terrorisme. Daaronder begrepen journalisten van de Mainstream media en/of met een lidmaatschap van de Nederlandse vereniging van journalisten, en bepaalde personen die de minister en het Kabinet en Parlement op het hoogste niveau adviseren.

Share |

Permalinks