U bent hier: Home / Het verhaal van Louis Fles

Het verhaal van Louis Fles

by J.L. de Kreek — last modified 30-12-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het verhaal van Levie Jacob "Louis" Fles vertelt de hele geschiedenis van de Holocaust en de diepgaande betrokkenheid van de Nederlandse media en journalistiek bij de voorbereidingen. De Jodenvervolging is georganiseerd en actief voorbereid door journalisten. Journalisten zijn de grote initiators van de Holocaust en schrijvers van de geschiedenisboekjes over de Tweede Wereldoorlog die door hen actief is voorbereid. Louis Fles was een van de vele vooroorlogse Joden die zoals Joden normaal doen de Drie Eden handhaafde en waarschuwde voor de gevaren van het Zionisme.

De Joodse publicist Louis Fles heeft in 1939 het pamflet “Weg Met Het Zionisme” geschreven, waarin hij laat zien dat het Zionisme een groot gevaar is voor de samenleving. Op pagina 6 van dit pamflet citeert Louis Fles de voorzitter van de afdeling Amsterdam van den Nederlandsche Zionistenbond, Henri Edersheimm die in het Algemeen Handelsblad van 15 april 1914 bekent dat Zionisten strijden tegen assimilatie van Joden. Zij die strijden tegen assimilatie van Joden zijn antisemieten. Daarop is geen uitzondering.

De Joodse publicist Louis Fles werd weggehoond door de Zionisten in de media, geholpen door redacteuren en hoofdredacteuren die de Zionisten het podium gaven en meewerkte het Joodse geluid te onderdrukken. Het is bekend dat journalisten en hun media stakeholders zijn van the Great Reset. Dat journalisten de grote initiators zijn van de Holocaust is een feit wat de journalistiek tot op heden goed heeft weten te onderdrukken.

Zionisme is een door journalisten opgerichte antisemitische beweging van niet-Joden die statelijk acteert met het oorlogsdoel aristocratisch oppermacht te vestigen voor industriëlen en het gehele Joodse volk uit te roeien. Zionisten stelen de Joodse identiteit en handelen willens en wetens in strijd met de Joodse normen en waarden om antisemitisme tegen de Joden op te wekken.

De Zionisten willen alle Joden bijenpakken in het wereld-getto te Palestina om ze daar volledig uit te roeien. Gespiegeld aan Ezechiël. Hun vorige Holocaust is ook geïnspireerd op dit Bijbelse boek. Meeste mensen denken dat het na de oorlog gedaan was met het uitroeien van de Joden. Niks is minder waar. De beweging die zit achter de Jodenvervolging van 1940-1945 is na de oorlog onverminderd actief en heeft grote invloed op het Nederlands openbaar bestuur.

Bovendien worden onderdelen van de Staat der Nederlanden als ruim tien jaar bedreigd met terrorisme om de beweging ongemoeid te laten. Niemand in de journalistiek en media heeft het er over. De Zionisten worden door iedereen gefaciliteerd. Ook door journalist en historicus Wierd Duk van de Telegraaf die zelf aan de website www.holocaustles.nl zien kan dat hij aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat. De geschiedenis van Louis Fles vertelt het hele verhaal; journalisten en hun media zijn diepgaand verwezen met internationaal terrorisme en anti-Joods geweld.

Share |

Permalinks