U bent hier: Home / Het Yoeri Albrecht Probleem

Het Yoeri Albrecht Probleem

by J.L. de Kreek — last modified 28-05-2023 03:00
Opgeslagen onder:

“Het Yoeri Albrecht Probleem” is de titel van een epistel waarin de directeur van het debatcentrum de Balie in Amsterdam symbool staat voor de kwestie. Het Yoeri Albrecht Probleem en de Vrienden van Fem Fem houden verband met elkaar. Yoeri Albrecht is journalist. Journalisten, mediabreed, staan aan de basis van het initiëren van ernstige misdrijven waaronder terrorisme. Met journalist Theodor Herzl voorop die het terrorisme in de journalistiek heeft uitgevonden. De Vrienden van Fem Fem zijn zionisten die ‘as we speak’ ouderwets jagen op Joden in Nederland die “nee” zeggen tegen het zionisme. Geen journalist die het vertelt terwijl zij het kunnen weten want journalisten zijn van meet af de grote initiators van de Jodenvervolging en het voortbouwend Holocaustbedrog.

Er wordt zo krankzinnig veel bedrog gepleegd door journalisten. Nota bene in de context van de complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl. Die tank van de Russen op het Leidseplein is hét symbool van de aanstormende bezetter die door de Vrienden van Fem Fem in Oekraïne wordt uitgelokt tot existentieel geweld in heel Europa met het oogmerk de ideeën van journalist Theodor Herzl compleet te realiseren. De Nederlandse journalistiek mediabreed spant nauw samen en is direct betrokken bij het plegen en laten plegen en doen plegen en medeplegen van terrorisme en existentieel op mensen gericht geweld en mensenhandel. In de journalistiek is vrije meningsuiting. Feiten zijn niet vrij. De vrije valsnelheid en de soortgelijke massa van staal en aluminium zijn genoeg concrete feiten waarmee het hele verhaal over 9/11 door elke journalist totaal kan worden ontkracht. Daarvoor zijn ter bewijs simpele rekensommetje te maken waarvan iedereen van het niveau van Yoeri Albrecht de uitkomst uit het hoofd kan uitrekenen.
><br>Het Yoeri Albrecht Probleem. Die tank hoort thuis in Moskou want het is een Russisch voertuig en alleen Fem Fem en haar vrienden zijn in oorlog met Rusland. Het gebrek aan oppositie in Oekraïne staat eraan in de weg dat voor iedereen duidelijk is dat Zelensky strijdt tegen de burgers van Oekraïne en de algemene belangen van de wereld en Europa. Het is nog altijd niet uitgesloten dat Oekraïne niet zit achter de aanslag op de MH17. Het feitenonderzoek in de strafzaak in verband daarmee staat onder druk van dreigingen met geweld omdat er met terroristisch oogmerk wordt gedreigd en bedrogen om bepaalde voor de hand liggende onderzoeken niet te doen en weg te kijken van bepaalde relevante concrete feiten en praktische gevolgtrekkingen. De man die door Yoeri Albrecht is aangevallen omdat hij te veel lastige vragen stelde wordt niet onderwezen in het onderwijs dat journalisten mediabreed én de Vrienden van Fem Fem zitten achter de Holocaust; en gewoon voor ieders neus doodleuk de activiteiten na de oorlog voortzetten met het oogmerk de wereldmacht te plaatsen in handen van de kwaadaardige patronen van journalisten en hun media die de grote belanghebbenden zijn bij het internationaal terrorisme en de Jodenvervolging.
><br>Zelensky is zionist. Die man is niet Joods. Zionisten zijn nooit Joden. Uitgesloten. Net als alle andere zionisten werkt Zelensky aan de complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl waaronder de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël; en plaatsing van wereldmacht in de handen van de kwaadaardige elite die al sinds 1895 nadrukkelijk en concreet samenspant met journalisten en hun media om de Franse Revolutie en de democratie die Yoeri Albrecht zogenaamd verdedigt en Fem Fem zogenaamd vertegenwoordig, omver te werpen. Journalisten in het algemeen zijn ronduit laf. Huichelaars tot en met. En behept met de kunst van het verspreiden van maatschappij ontwrichtende desinformatie en nepnieuws. Journalisten zijn niet dom. Dat is hbo-niveau opleiding. Dan kan je rekenen en dan kan je schrijven en lezen. En weet je dat CO2 juist goed is want daarvan groeien de bomen beter en is er meer schaduw en warmt de aarde minder op.
><br>De desinformatie in de Nederlandse journalistiek en media is debiliserend. Vooral uit zogenaamd gerenommeerde bronnen. Niemand die de feiten controleert of  überhaupt erbij pakt ter onderbouwing. Yoeri Albrecht heeft een mening over de door de Vrienden van Fem Fem opzichtig uitgelokte oorlog in Oekraïne. En imponeert Nederland met een tank van de veronderstelde vijand op het Leidseplein als symbool voor democratie. Met het speldje van Oekraïne op zijn borst. En Fem Fem als vertegenwoordiger van haar vrienden die onderdelen van de Staat der Nederlanden al meer dan tien jaar met terroristische oogmerk bedreigen en bedriegen om weg te kijken van het Yoeri Albrecht Probleem althans het feit dat journalisten media breed de grote initiators zijn van internationaal terrorisme en op mensen gericht existentieel geweld.

Share |

Permalinks