U bent hier: Home / Hitler, de gaskamers en Viruswaarheid

Hitler, de gaskamers en Viruswaarheid

by J.L. de Kreek — last modified 09-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Onderzoeksjournalist Micha Kat van Klokkenluideronline heeft het over de Holocaust van Mark Rutte en Hugo de Jonge als hij het heeft over de Coronamaatregelen. Deze Holocaust wordt bewerkstelligd door het verbod op HCQ wat is opgelegd en wordt gehandhaafd door ambtenaren. Holocaust is een misdrijf wat vrijwel uitsluitend met actieve of passieve betrokkenheid van ambtenaren kan worden gepleegd.

 De Holocaust van Rutte en Hugo de Jonge is bedoeld om de lang gekoesterde droom van de complete realisatie van de ideeën van de held van Geert Wilders en Thierry Baudet te vervullen. Dit is journalist Theodor Herzl die zich postuum kan verheugen op een grote groep aanhangers die allemaal veinzen dat zij de Joodse Zaak dienen. Deze grote groep is te herkennen aan Zionisme. En bestaat uit opvallend veel Christenen. Zionisme is hetzelfde als Nazisme alleen dan van de Zionisten Solo. De tekens NAZI slaan op de fusie tussen de Nationaal Socialisten en de Zionisten.

Het huwelijk is ritueel bezegeld met een speciale munt waarin het motto van de missie voor iedereen in begrijpelijk Duits staat vermeld: Ein Nazi Fährt Nach Palästina Und Er Zahlt Davon In Angriff. Benjamin Netanyahu is de zoon van de rechterhand van de oprichter van de Bruinhemden. Dit is journalist Ze’ev Jabotinsky. Hij was de vooroorlogs militair leider van de terreurbeweging van Herzl die sinds 1895 actief werkt aan de Endlösung en de Holocaust voor oppermacht voor een bepaald syndicaat van industriëlen waarvan betrokkenen tegenwoordig samenwerken met Bill Gates in verband met de bestrijding van de pandemie van het virus Sars-cov-19.

In Nederland is een grote groep professionals actief op het terrein van zogenaamde complottheorieën. Alles wat wordt bedacht door personen buiten de Mainstream media om wordt geridiculiseerd. Psychiater Esther van F. is daarvan een prachtig voorbeeld. Kijk goed naar haar. Niet alleen zij is de dokter Mengele van vandaag. Haar zwijgen over de waarheid in verband met Sars-cov-19 en HIV en over de schuld van de Zionisten aan de Holocaust is een misdaad. Ze doet aan politiek tegenwoordig en wil in de kamer. Terrorisme en georganiseerde (ambtelijke) misdaad is de basis voor de Coronamaatregelen op weg naar de complete realisatie van de ideeën van de held van Geert Wilders en Thierry Baudet waaronder begrepen Holocaust 2.0.

Share |