U bent hier: Home / Hoe journalisten de kluit belazeren

Hoe journalisten de kluit belazeren

by J.L. de Kreek — last modified 14-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Neem bijvoorbeeld de Tweet van 'factchecker' Alexander Pleijter, tevens Universitair docent Journalistiek & Nieuwe Media aan Universiteit Leiden, waarin hij sugereert dat Bill Gates is te vertrouwen. Er is een longarts genaamd Prins die stelt en beweert dat het Nederlandse Coronabeleid is ingestoken door de farmaceutische industrie, en dat de WHO aan de leiband van miljardair Bill Gates loopt en geen onafhankelijke organisatie is. Alexander Pleijter treedt onmiddellijk op als censor in de sociale media want de longarts verschaft met vuige insinuaties “complotdenkers legitimatie”.

Hoe moet zo’n factchecker worden gekwalificeerd? Als misselijk ventje? Een breindode zombie? Een krankzinnige nietsnut? Een medeplichtige meeloper voor wie geen plaats in in het onderwijs? Alexander Pleijter doet helemaal niet aan het checken van facts. De mening van Alexander Pleijter is niks anders dan de echo van het terrorisme van Bill Gates cum suis. Bill Gates is Chief Virusverspreiden. Kijk naar zijn besturingssysteem. Alexander Pleijter denkt zeker dat virussen erbij horen in de digitale tijd. Computers zijn besmet met virussen en malware en spyware door Dos en Windows. Windows geeft het computersysteem in eigendom aan het netwerk. Alexander Pleijter als universitair docent vindt dat kennelijk de normaalste zaak van de wereld.

Net zoals Alexander Pleijter de lobby voor vaccins tegen Corona normaal vindt. Alexander Pleijter met in zijn kielzog de gehele Nederlandse pers vergeet iedereen te vertellen dat het Coronavirus niet gevaarlijk is en dat er een goed werkend antiviraal medicijn tegen bestaat wat 50 cent kost per dosis en wat vier dagen moet worden gebruikt en dan zijn meeste mensen genezen van Corona. En wat door de huisarts niet mag worden voorgeschreven van de ambtenaren die de Coronamaatregelen bewerkstelligen. Ook vertelt factchecker Alexander Pleijter niemand dat de WHO vorig jaar al heeft bewezen dat social-distancing geen toegevoegde waarde heeft. En dat er geen wettelijke grondslag bestaat voor de Coronamaatregelen. De Wet Publieke Gezondheidszorg staat de Coronamaatregelen helemaal niet toe. Nederland is gekaapt door een nieuw ondemocratisch bestuur waarvan de samenstelling deels onbekend is en wat vergadert in het geheim. Er is zoveel kennis in de wereld, ook over virussen, en het enige wat de journalistiek en media verkondigt is de domme mening van Alexander Pleijter. Waarom is die man überhaupt docent?

Alexander Pleijter vertelt ook niemand terwijl de feiten gewoon op internet staan dat de groep die nu de Coronamaatregelen bewerkstelligt ook bewust liegt over Hiv en AIDS met dertig miljoen AIDS-doden als gevolg. Ook een onderwerp waarin journalisten en hun media actief de mening verdedigen van massamoordenaars. Het is bijster makkelijk op internet die informatie te vinden waaruit evident blijkt dat de journalistiek regelrechte prietpraat publiceert over heel veel onderwerpen die iedereen bepaaldelijk aangaan.

Niet alleen dat. Ook het strijden tegen de mening van anderen en die mening bij herhaling framen als complotdenken en de verkondigers afschilderen als “gekkies” of “wappies” doet vrezen dat Alexander Pleijter actief deelneemt aan het terrorisme en de georganiseerde misdaad die worden bediend met zijn mening. Het liegen en bedriegen van Alexander Pleijter cum suis is niet van de lucht. Dat Alexander Pleijter als universitair docent zich druk maakt om wat “complotdenkers” van de mening van een longarts vinden toont aan dat Alexander Pleijter een censor is en geen factchecker.

Dat Alexander Pleijter de boel actief censureert blijkt ook uit zijn andere meningen. En uit het feit dat zijn leerlingen in de journalistiek en media het voorbeeld volgen van hun universitair docent. Meeste mensen die zelf nadenken en hebben opgelet op school kunnen reeds aan de beelden van het instorten van de torens van de torens van de Twin Towers zien dat de vliegtuigen daarvan niet de oorzaak kunnen zijn. De censuur van Alexander Pleijter gaat dermate ver dat ook hij als universitair docent niet aan het publiek meedeelt dat journalisten de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. En dat Bill Gates samenwerkt met families die Adolf Hitler hebben gefinancierd voor de complete realisatie van the final solution.

Share |