U bent hier: Home / Holocaust op ongevaccineerden

Holocaust op ongevaccineerden

by J.L. de Kreek — last modified 16-12-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het is terecht dat Thierry Baudet is veroordeeld omdat hij over de schreef gaat door zijn vergelijking van ongevaccineerden met Joden tijdens de Holocaust. Thierry Baudet doet zijn uitlatingen niet om van dienst te zijn of mensen goed te informeren. Thierry Baudet doet zijn uitspraken om onrust te zaaien en antisemitisme te oogsten. Meeste mensen weten niet dat de held van Thierry Baudet de grote initiator is van de Holocaust en in 1895 de agenda heeft opgesteld voor oppermacht voor het syndicaat van zijn patroon wat toen reeds de crisis van vandaag heeft geagendeerd. In de agenda van de held van Thierry Baudet staat nog een Holocaust gepland. Deze zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Net als de vorige Holocaust is de volgende Holocaust geïnspireerd op het Bijbelse boek Ezechiel.

Was Thierry Baudet eerlijk geweest dan had hij als historicus en hooggeleerd jurist de feiten geopenbaard waarmee hij bekend moet zijn gezien zijn adoratie van de journalist die te Parijs op of omstreeks 8 juni 1895 de Holocaust heeft bedacht. De held van Thierry Baudet en Adolf Eichmann zijn van dezelfde club. De Joden op hun beurt kunnen niet uit de kast komen in verband met de waarheid en de feiten over de Holocaust omdat de Joden ouderwets ongeremd worden bedreigd met bruut geweld zich niet te verzetten tegen de beweging van de held van Thierry Baudet.

In Nederland zijn bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog 110.000 Joden gedeporteerd en vermoord in kampen. Dat deporteren en deze kampen blijken onderdeel te zijn van de onderneming van het nog altijd pro-actief zijnd syndicaat van  industriëlen wat middels Holocaust en agressie anderszins oppermacht bewerkstelligt, en daarvoor sinds 1895 nauw samenwerkt met de beweging van de held van Thierry Baudet met het oorlogsdoel de ideeën van deze held compleet te realiseren. Waaronder de volgende Holocaust.

De Coronamaatregelen en de Holocaust zijn onderdeel van het wapenarsenaal van de beweging van de held van Thierry Baudet op weg naar wereldheerschappij op aristocratische grondslag. Letterlijk de counter revolutie van het groot kapitaal tegen de Franse Revolutie. Een grote aanval met terroristisch oogmerk van groot grondbezitters en slavenhouders van weleer tegen de democratie en mensenrechten en voor reconstructie of revisie van ouderwetse feodale machtsverhoudingen.

De documenten die Thierry Baudet bewust onder de pet houdt en zijn misleidende inslag blootleggen staan op de website www.hoocaustles.nl. Het saillante van het verhaal is dat onderdelen van de Staat der Nederlanden worden bedreigd en bedrogen met terroristisch oogmerk door de beweging van de held van Thierry Baudet om de waarheid en de feiten zoals deze uit die documenten blijken niet te objectiveren en de bijpassende analyse niet te onderschrijven.

Share |

Permalinks