U bent hier: Home / Honderden corrupte wetenschappers

Honderden corrupte wetenschappers

by J.L. de Kreek — last modified 06-06-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Marc Bonten en Marion Koopmans uiten in de Volkskrant van 2 juni 2022 hun ongenoegen over het feit dat parlementariërs wetenschappers beschuldigen van corruptie en misbruik. Volgens hen worden daardoor de beledigingen en beschuldigingen ook buiten de Tweede Kamer in het publieke domein steeds vaker geuit. En zijn ze op sociale media al langer aan de orde van de dag. Zo kreeg een volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer de tijd “om een prominent wetenschapper in overheidsdienst een leugenaar te noemen, te beschuldigen van corruptie en op zijn ontslag aan te dringen”. Het gaat dan om Jaap van Dissel van het RIVM. Honderden wetenschappers steunen hem.

Volgens Marc Bonten en Marion Koopmans in de Volkskrant van 2 juni 2022 leverde diezelfde wetenschappers gedurende de pandemie binnen enkele weken een betrouwbare test die wereldwijd uitgevoerd kon worden, binnen zes maanden een behandeling die de sterfte ten gevolge van infectie met ongeveer 20 procent reduceerde en binnen een jaar vaccins die veilig en uiterst effectief waren. Deze stellingname van Marc Bonten en Marion Koopmans wordt op goede grond betwist en gezien als een bewuste leugen. Marion Koopmans zelf bewijst in de publicatie van 21 januari 2020 met de titel “Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR”, dat haar standpunten en beweringen niet kunnen kloppen. Koopmans schrijft daarin over de bekende PCR-test dat deze test is gebaseerd op synthetisch materiaal en  niet op het authentieke virus omdat die niet voorhanden was. Er is zelfs nooit bewijs geleverd van het bestaan van het authentieke virus Sars-cov-2. En niet van het causaal verband tussen dat virus en het ziektebeeld wat Covid19 wordt genoemd. 

Juristen hebben het over bedrog met terroristische oogmerk. En over de grootste massamoord in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog. Er is aangifte gedaan bij het OM. En er is een modelaangifte online gezet die gebruikt kan worden door anderen die aangifte wensen te doen. Bij die modelaangifte is een overzicht van feiten en omstandigheden geleverd die kwalificeren als strafbaar. Door diverse WOB-verzoeken zijn daar bewijzen van strafbare feiten bijgekomen die nog niet zijn verwerkt in de modelaangifte. Het virus Sars-cov-2 is nooit geïdentificeerd. De PCR-test is gebaseerd op synthetisch materiaal omdat er geen bron van het virus beschikbaar was. Dat is natuurlijk gek. Een wereldwijde pandemie van een virus en de makers van de PCR-test beschikken niet over een bron van het virus. Marion Koopmans schrijft het allemaal zelf. Het is een kwestie van haar publicaties erbij pakken en citeren: 

We report here on the establishment and validation of a diagnostic workflow for 2019-nCoV screening and specific confirmation, designed in absence of available virus isolates or original patient specimens. Design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 SARS-CoV, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology.

En

In the present case of 2019-nCoV, virus isolates or samples from infected patients have so far not become available to the international public health community.

 En

The present report describes the establishment of a diagnostic workflow for detection of an emerging virus in the absence of physical sources of viral genomic nucleic acid

 De honderden wetenschappers die Jaap van Dissel steunen doen hun huiswerk niet of hebben ondanks hun diploma’s nooit iets van hun vak begrepen. Dat is niet ongebruikelijk. Hele volksstammen wetenschappers stellen en beweren dat CO2-uitstoot van mensen verantwoordelijk is voor klimaatverandering terwijl dat niet kan. De onmogelijkheid daarvan is gewoon uit te rekenen. Jaap van Dissel is van het RIVM en het RIVM stel en beweert ook dat CO2 aan de basis ligt van klimaatverandering. Er is meer wat wetenschappers niet begrijpen zoals de rol van stikstof. Het bedrog wat wordt gepleegd in verband met Sars-cov-2 is ook gepleegd bij Hiv en AIDS. Hiv veroorzaakt geen AIDS. De behandeling van Hiv is de oorzaak van AIDS. 

AIDS is een verkrijgingssyndroom. Het wordt verkregen door Hiv te behandelen alsof het de oorzaak is van AIDS. Zo sterven patiënten die lijden aan een griepachtig ziektebeeld aan de behandeling van Covid en niet aan het virus. Bovendien legt het RIVM onder leiding van Jaap van Dissel gesteund door honderden zogenaamde wetenschappers de samenleving leefomstandigheden op waaronder de onthouding van geneesmiddelen waardoor mensen overlijden. De idee bij het RIVM dat ivermectine en HCQ op de juiste manier toegepast niet werkt tegen het ziektebeeld wat past bij Covid19 is zuiver crimineel. Dat de Volkskrant als zogenaamde kwaliteitskrant met wetenschapsjournalist Maarten Keulemans voorop het eens is met deze waanzin is om giftig van te worden.

Share |

Permalinks