U bent hier: Home / Hugo de Jonge doet niks fout

Hugo de Jonge doet niks fout

by J.L. de Kreek — last modified 15-09-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Minister Hugo de Jonge van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport doet niks verkeerd. Hij krijgt de wind van voren. Niks doet hij goed in verband met de Coronacrisis. Het is waar dat hij besluiten neemt die de crisis erger maken. De lockdowns zijn een groot ‘gain of function’ experiment met een virus waarvan concrete aanwijzingen zijn dat het een chemische oorsprong bezit. Hugo de Jonge kan daaraan niks doen. Bij de Overheid zijn bepaalde verhoudingen. Minister Hugo de Jonge is schoolmeester van beroep. Hij is geen gediplomeerd viroloog. Daarom zijn bij de Overheid medisch wetenschappelijke specialisten aangesteld die de minister adviseren. De minister kan en mag vertrouwen op deze ambtelijke personen.

Het is niet moeilijk te zien en begrijpen dat minister Hugo de Jonge van het CDA wordt bedrogen met terroristisch oogmerk door medisch wetenschappelijke specialisten waarop hij mag vertrouwen. Niemand helpt de minister van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Er is geen enkele ambtenaar bij het ministerie van VWS die de minister aan de mouw trekt en influistert dat hij liederlijk wordt bedrogen in verband met Sars-cov-2 en de bestrijding van de pandemie van het virus. De vaccinaties zijn geen vaccins. Een vaccin is gemaakt van het virus zelf. Het mRNA-vaccin zet het menselijk lichaam aan tot het produceren van de eiwitten van het virus, waarna deze eiwitten door dat zelfde lichaam weer worden aangevallen. Het mRNA-vaccin is een auto-immuunziekte.

Het is niet de eerste keer dat medisch wetenschappelijk specialisten zo ver gaan dat ze bedriegen en mensen met hun behandeling massaal uitmoorden waar iedereen bijstaat zonder dat er een hond naar kraait. Dat is ook gebeurd met de dertig miljoen AIDS-doden sinds 1984. Vermoord middels medicijnen tegen Hiv/AIDS. AIDS is een verkrijgingssyndroom. Het wordt verkregen door de medicijnen tegen Hiv. Hiv kan bij iedereen worden gevonden. Mensen kunnen er meerdere keren in een leven besmet mee raken. Hiv is geen ziekte verwekker. Niemand wordt ziek van Hiv. Men wordt ziek van de diagnose Hiv en de bijpassende medicijnen. Bij Sars-cov-2 sterft men ook aan de behandeling. De burgerbevolking wordt leefomstandigheden opgelegd waaronder de onthouding van toegang tot geneesmiddelen wat in Nederland alleen in 2020 de dood van 15.000 burgers tot gevolg heeft gehad.

De grootste massamoord sinds de Tweede Wereldoorlog. De hele crisis was niet nodig geweest als minister Hugo de Jonge niet met terroristisch oogmerk was bedrogen door medisch wetenschappelijk specialisten waarop hij mag vertrouwen. En journalisten kunnen louter personen bashen met meningsuitingen die niet overeenkomen met hun verwrongen wereldbeeld. In Nederland worden kinderen op grote schaal zonder grond en zonder aan wettelijke vorm vereisten te voldoen uit huis gehaald om te worden misbruikt ten titel van Jeugdzorg en kinderbescherming. Ook seksueel. De man die daarvoor mede verantwoordelijk is was in Coronatijd de secretaris-generaal van VWS. En journalisten komen niet verder dan te stellen en beweren dat misbruiken van kinderen je nog geen pedofiel maakt. Medisch Wetenschappelijk Specialisten die de minister adviseren en journalisten in het algemeen zijn de boefjes die iedereen vergasten op bedrog en crisis en dure vaccins die niemand nodig heeft.

Share |

Permalinks