U bent hier: Home / Huig Plug graaft zijn graf

Huig Plug graaft zijn graf

by J.L. de Kreek — last modified 09-10-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Klokkenluider Huig Plug die zich als geen ander inzet voor ontmaskering van de criminele pedofielen in de top is hard op weg zijn graf te graven. Ere wie ere toekomt, het werk van Huig Plug gaat niet onopgemerkt voorbij. Of het verhaal van Lisa echt is gegaan zoals Huig Plug denkt staat niet vast. Op internet is geen concreet bewijs te vinden voor de standpunten en beweringen van Huig Plug. Louter meningen. Eerder zijn complotfanaten met succes civiel- en strafrechtelijk aangepakt. De Drie Musketiers van de Red Pill Journal zitten allemaal achter de deur zonder vooruitzicht op spoedige vrijlating. En publicist Wim Dankbaar stoot zich voor de zoveelste keer aan dezelfde steen en laat de feiten die hem kunnen helpen volledig buiten beschouwing.

Het is jammer dat Micha Kat, Wouter Raadgever en Joost Knevel in het huis van bewaring zitten want buiten kunnen ze zo veel meer betekenen. Het is steeds de werkwijze die maakt dat complotfanaten, Wappies of klokkenluiders voor het gaas gaan. De manier waarop. Om personen met succes te kunnen beschuldigen van ernstige misstanden zoals ritueel kindermisbruik en ze te kunnen stuiten zijn concrete feiten nodig. Tot nu is het steeds een verhaal geweest wat al tien keer is verteld en waarmee niemand ooit een moer is opgeschoten. Misschien is het waar dat Joris Demmink minderjarige jongens heeft misbruikt. Misschien niet. De manier waarop het wordt gebracht is van belang. Zolang de werkwijze niet strookt met wat de Rechtspraak verwacht bij dat soort beschuldigen zal geen enkele klokkenluider gelijk krijgen ook al heeft hij dat duizend miljard keer.
><br>Huig Plug en andere klokkenluiders zijn geen expert werkwijze. De landsadvocaat waartegen Huig Plug strijdt is specialist werkwijze. De advocaten van de landsadvocatuur zijn de beste advocaten die Nederland heeft. Extreem vaardig en gekwalificeerd. Die weten alles van werkwijzen. Ook de vorm genoemd. De landsadvocaat verstaat de vorm dermate goed dat het ook met desinformatie en valse feiten gelijk kan krijgen, getuige de rechtszaken in verband met de Coronacrisis. Dit is niet de schuld van de landsadvocaat. De landsadvocaat is partijdig in verband met cliënt, de Staat, die met betrekking tot Covid19 met terroristisch oogmerk wordt bedrogen door medische wetenschappelijke specialisten en de mainstream journalistiek. Huig Plug kan het luiden van klokken het best overgelaten aan meneer Pastoor.
><br>Het is voor Huig Plug ook helemaal niet nodig namen te noemen. Of met megaphones mensen te beschuldigen in hun straat. Dat een rechter is getrouwd met de vader van Lisa is ook niet van belang. Zelfs niet als deze rechter een rolrechter was die een rolbeslissing nam in een zaak waarbij haar man partij was. Het is niet netjes misschien alleen een rolrechter heeft geen inhoudelijke bemoeienis. Bij Huig Plug speelt zijn persoonlijke frustratie over zijn scheiding een rol. Zijn vrouw is nu met minister Sander Dekker. En Huig Plug blijft achter als klokkenluider die geen gehoor krijgt bij de Tweede Kamer. Daar gaat het Huig Plug om. Hij wil worden gehoord door het Parlement. Het verhaal van Lisa is niet het enige verhaal wat wordt verteld over georganiseerd sadistisch kindermisbruik. Het verhaal van Lisa zoals Argos dat heeft gebracht hoeft niet per se de waarheid te zijn. Er kan ook iets heel anders spelen. De beschuldigingen van Lisa aan het adres van haar vader kunnen zijn verzonnen. Dat Lisa zwanger is geweest is geen bewijs van verkrachting door haar vader.
><br>Om het georganiseerd sadistisch kindermisbruik te kunnen bestrijden is het wenselijk dat de verhalen worden verteld die wel zijn te bewijzen. Zoals het verhaal van meisje A. Die door de jeugdzorg en kinderbescherming zonder waarheidsvinding, zonder hoor en weder hoor en zonder betekening van enig exploot bij haar grootmoeder is weggehaald door de politie en de jeugdzorg terwijl alles goed was en met jeugdzorg de afspraak was gemaakt dat het ouders en kind met rust laat, waarna de enkele weken oude baby vrijwel onmiddellijk is misbruikt en/of mishandeld. Het kind is verdwenen. Niemand weet waar ze is. De vader is mishandeld door de jeugdzorg. De moeder is gegijzeld gehouden in een zwarte SUV en bedreigd te scheiden van vader omdat ze anders haar kind nooit meer terug zou zien. Toen ze besloot te doen wat Jeugdzorg wilde kreeg ze haar kind niet terug.
><br>De Kinderbescherming in Nederland huisvest in het ministerie van Justitie en Veiligheid. Ook het ministerie van CDA-minister Hugo de Jonge is verantwoordelijk voor de kinderbescherming en jeugdzorg. Zijn ministerie is besmet met georganiseerde ambtelijke misdaad wat zich schuldig maakt aan massamoord en terrorisme ten titel van adviezen aan Kabinet en Parlement in verband met Covid19. Om de criminele ‘pedo-elite’ in het eigen zwaard te laten vallen is het noodzakelijk heel precies en exact te zijn. Het doet er niet toe dat mr. Jan Wolter Wabeke een seksfilm van Joris Demmink heeft gekregen die anno 2021 gewoon op alle adultsites is terug te vinden. Kennelijk legale hardcore.

Mr. Jan Wolter Wabeke is een vriendelijke vertrouwen wekkende man. Als raadsheer van het Hof luisterde hij aandachtig naar de betogen van klagers. Met Jan Wilder Wabeke zal het spreekwoordelijk gezegd niet onprettig zijn een biertje te drinken. Jan Wolter Wabeke is de initiator van het homohuwelijk. En lid van de VVD. Er bestaat inderdaad een criminele elite die op grote schaal en sadistische wijze kinderen misbruikt. Met tienduizenden tegelijk. Ook ritueel sadistisch kindermisbruik in mogelijk de meest perverse vorm. Betrokken plegers zijn gespecialiseerd in rituelen en houden van magisch denken.

Share |

Permalinks