U bent hier: Home / Huisartsen en huidkanker

Huisartsen en huidkanker

by J.L. de Kreek — last modified 17-12-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Het aantal mensen met huidkanker neemt toe. Dermatologen in ziekenhuizen kunnen het toenemende aantal gevallen van huidkanker niet aan. Meldt het AD. Huisartsen gaan daarom meer verdachte plekken beoordelen en zo nodig behandelen. Ook wordt elk jaar reclame gemaakt voor zonnebrandcrème. Dat zou zijn om te beschermen tegen kanker. De site van KWF kanker bestrijding kan er van alles over vertellen. Desondanks blijft het aantal patiënten met huidkanker toenemen. Dat het één misschien te maken heeft met het ander wordt niet bedacht door de artsen.

In België blijft het aantal gevallen van huidkanker toenemen sinds de ‘bruiningsrage’ begon na de Tweede Wereldoorlog. De gevolgen kunnen in cijfers uitgedrukt worden: de kans om in je leven de gevaarlijkste huidkanker, melanoom, te ontwikkelen steeg van 1 op 1500 in 1940 tot 1 op 75 vandaag, een toename van 2000%. Dat blijkt allemaal volgens Gezondheidenwetenschap.be. De huidkanker komt niet doordat mensen van de zon houden. Huidkanker komt van de smeersels die iedereen in dikke lagen opsmeert zogenaamd als bescherming tegen de zon. In zonnige landen lopen mensen vaak volledig gekleed rond. Van tot tot teen bedekt.

Ook Sapadvocaten heeft een toepasselijk citaat op de site: Zinkoxide wordt niet opgenomen door je lichaam en smeert niet uit. De moderne zonnebrandcrème wordt wel opgenomen door de huid en dat betekent dat er chemische stoffen in je lichaam terecht komen. Er zitten verder parabenen in die de kans op borstkanker zouden vergroten en invloed hebben op hormonen. Oxybenzone en retinyl palmitate zijn ingrediënten die volgens onderzoek niet goed voor de huid zijn en daarnaast in combinatie met UV-A straling de kans op kanker vergroten.

Dat artsen zich kunnen vergissen blijkt ook uit het feit dat artsen nog altijd Hiv behandelen als veroorzaker van AIDS terwijl al sinds 1984 bekend is dat dit niet kan. De Aids-doden zijn het gevolg van het onjuiste standpunt en de onjuiste bewering dat Hiv de oorzaak is van Aids. De behandeling van Hiv zoals artsen die tot op de dag van vandaag uitvoeren is de oorzaak van Aids. Aids is een syndroom. Hiv is een virus. Een virus veroorzaakt geen syndromen. Volgens de ontdekker van Hiv wordt Aids veroorzaakt door andere factoren dan Hiv. De waarheid is al heel lang bekend en wordt kennelijk doelbewust genegeerd door artsen.

Share |