U bent hier: Home / Iedereen raakt alles kwijt

Iedereen raakt alles kwijt

by j.l.de.kreek — last modified 10-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Nederland, de wereld en Europa zitten met elkaar in een niet te bevatten val. Iedereen zal alles kwijt raken. Alleen bepaalde personen zullen alles bezitten. De rest van de mensen zal daarvan gebruik kunnen maken bij wijze van service. Een soort Witte Fietsen Plan alleen dan nadat iedereen alles is kwijtgeraakt. Geen bezit. En geen privacy. Dit plan, deze agenda, is 123 jaar oud. En geschreven door journalisten en publicisten. De journalistiek en media in het algemeen werken voor een organisatie of beweging die uit is op wereldmacht voor een bepaald syndicaat van industriëlen. Bill Gates is deelnemer aan dit syndicaat.

De Covidcrisis is een kunstmatige crisis. Man made. Het virus Sars-cov-2 is verzonnen. Er bestaat geen virus Sars-cov-2. Dit wordt feitelijk erkend door virologe Marion Koopmans van het OMT die in haar wetenschappelijke publicaties schrijft dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA omdat er geen biologische bron voorhanden is. Virologe Marion Koopmans en ook Jaap van Dissel cum suis leggen het Kabinet en het Parlement woorden in de mond waarvan zij weten dat het niet de waarheid is. Het RIVM en het OMT zijn criminele organisaties.

De criminele truc met Sars-cov-2 is ook toegepast bij Hiv en AIDS. In ieder geval de virussen die afgelopen jaren zijn ontdekt en waarbij het woord “syndroom” onderdeel uitmaakt van de nomenclatuur kunnen zijn verzonnen. Virussen zijn nimmer de oorzaak van een syndroom. Syndromen zijn complexe aandoeningen met onduidelijke of verschillende oorzaken. Aids is een verkrijgingssyndroom. Het wordt verkregen door medicijnen tegen Hiv als behandeling te accepteren. De georganiseerde misdaad bij het RIVM en OMT maakt zich schuldig aan een genocide van ongekende omvang. En aan zuiver terrorisme.

De Coronamaatregelen zijn een terroristisch misdrijf want ze beïnvloeden besluitvorming en veranderen de maatschappij middels het zaaien van angst over een verzonnen virus en door list en bedrog. Bovendien wordt de samenleving afgehouden van de geneesmiddelen die de pandemie van het virus snel, veilig en goedkoop bestrijden. Het op mensen gericht geweld is enorm. Iedereen die middels de PCR-test in het pak wordt genaaid loopt het risico op de intensive zorgafdeling van ziekenhuizen te worden vermoord middels sedatie en beademing en bloedverdunners. Niemand met Covid19 hoeft op het IC te belanden als de georganiseerde misdaad in de zorg niet zo magistraal was bestuurd door de terroristen bij het OMT en het RIVM.

Share |