U bent hier: Home / Israël hoofdsponsor Holocaust

Israël hoofdsponsor Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 13-05-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Israël is opgericht te Basel 1897 als vereniging met het oorlogsdoel Palestina te koloniseren en de Joden te onderdrukken. Dit blijkt in een oogopslag uit de authentieke protocollen van de oprichtingsvergadering. Volgens de Zionisten in 1897 zijn Joden verachtte bedelaars en zijn Rousseau en de encyclopedisten achterhaald. De Zionisten hebben bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres de mensenrechten voor de Joden eenzijdig ontbonden. Zionisme is de omwenteling van de Franse Revolutie door de kwaadaardige elite ondersteund door journalistiek en media. De Zionisten van het eerste uur waren atheïstische journalisten voor wie deuren open gingen die voor anderen gesloten bleven.

Iedereen kan de feiten kennen omdat de authentieke documenten waaruit dit blijkt altijd hebben gecirculeerd onder journalisten, historici en hun media. De Zionisten hebben twee Holocausten staan in hun agenda voor aristocratisch oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de helden van Geert Wilders. De opdracht voor de Holocaust van de Joden komt van het wereldhuis wat in de Zionistische agenda voor oppermacht staat genoteerd als aanstaand vorstenhuis der Joden.

De Joden willen niet. De Joden zijn onderworpen aan de wil van Gd en niet aan die van aristocratisch gemaakte machtswellustelingen die hun lusten botvieren op de Joodse wereldgemeenschap. Meeste mensen weten niet hoe het zit met de Joden omdat de journalistiek en media daarover zwijgafspraken nakomen. Van alle kanten worden de Joden gedemoniseerd. Door de Zionisten, hun antisandinistische vrienden en bondgenoten, en de journalistiek en media. 

Louter Zionisten en hun handlangers in de journalistiek maken zich druk om de website www.holocaustles.nl in verband waarmee de Rechtspraak door Zionisten wordt bedreigd met terrorisme om de feiten op die site niet te objectiveren. De inhoud van die site bewijst exact precies wat de namen en rugnummers zijn van de leden van de kwaadwillende elite. Journalist Esther Voet van het NIW maakt zich pissend woest om de website www.holocaustles.nl. En ook die zogenoemde deskundigen Joodse geschiedenis. 

De Joden worden al meer dan 126 jaar met extreem geweld bedreigd door de Zionisten om zich niet te verzetten tegen het Zionisme. Dat is nooit anders geweest. Zionisten zijn geboren Jodenjagers en gettomanagers. Israël is het wereldgetto. De Joden die in 1897 nog in getto’s leefden in Oost Europa en Zuid Amerika werden daar gehouden door de managers van de getto’s. De Joden zijn in getto’s gehouden door dezelfde figuren als die verantwoordelijk waren voor de slavernij.

De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van de Zionistische congressen. De antisemieten zijn door de Zionisten speciaal geaccrediteerd om Joden en hun rijkdommen te executeren. Door de Franse Revolutie en door mensenrechten en Rousseau en de Encyclopedisten ontstonden democratie en mensenrechten. En raakte iedereen, ook de Joden, verlost van aristocratische overheersers die het niet zo nauw namen met Henk en Ingrid. Ook in West Europa leefde Joden in getto’s en hadden zij last van antisemitisme, tot de Franse Revolutie.

Daarna ging het zeer goed met de Joden in West Europa. In 1897 toen de Zionisten zich sterk maakte met hun zogenoemde strijd tegen antisemitisme, was het antisemitisme in West Europa welhaast verdampt. Dit was tegen het zere been van het wereldhuis van de patroon van de helden van Geert Wilders en Thierry Baudet die samenspannend met journalist Theodor Herzl en zijn organisatie van Zionisten alles eraan doet het antisemitische op te wekken overal zodat de Joden als vee kunnen worden opgejaagd naar Palestina alwaar ze daar allemaal vergast zullen worden op de volgende Holocaust.

Share |

Permalinks