U bent hier: Home / It Ain't Over Yet

It Ain't Over Yet

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Laat u niks wijsmaken door de public relations van kabinet Rutte IV. Er is helemaal nooit een redelijke grond geweest voor de lockdown of het vaccinatieprogramma of zorgen om Corona. Covid19 is niks meer en niks minder dan de rebranding van griep. Het is nooit anders geweest. De hele groep rond minister Ernst Jan Kuipers is daarmee bekend. Dat juist hij nu de teugels laat vieren is een van de kunsten die deze man vertoont om iedereen ten prooi te laten vallen van the Great Reset. De propagandamachine van de vaccinazi’s draait op volle toeren. En iedereen trapt in de zuurstok die wordt voorgehouden. Meer dan zes miljoen mensen zijn vermoord en het eind is niet in zicht. Honderden miljoenen mensen zijn gevaccineerd met mRNA-gif. En het vaccinatiebewijs is gemeengoed.

Er komt een nieuw virus er komen nieuwe maatregelen en er komt een nieuwe crisis. Bovendien hebben de massamoordenaars en terroristen die iedereen vergasten op de meest vuige misdaden sinds Auschwitz zich ruimschoots verrijkt en maken ze bovendien deel uit van de politiek macht. Zowel Ernst Jan Kuipers als professor meester oplichter Robert Dijkgraaf zijn de personen die worden bedoeld met de daders in de modelaangifte op aangiftecovid9.nl. De jeugd heeft zichzelf verhangen gedurende de lockdownmaatregelen. Door het gebrek aan vooruitzichten en de opzichtige leugens van het Nederlands openbaar bestuur wat zich ook schuldig maakt aan georganiseerd sadistische kindermisbruik en oorlogsmisdaden en terrorisme en genocide in Moslimlanden.

De beweging die zit achter de Coronacrisis organiseert de eigen oppositie. Mensen denken dat Viruswaarheid en alternatieve media zoals de Blauwe Tijger, Weltschmerz en Zaplog het goed voor hebben met de democratische rechtsstaat. Terwijl ze daartegen strijden. Dit is duidelijk te zien aan het werk van mr. Jeroen Pols en zijn houding in de rechtszaal. De beweging die zit achter de Coronacrisis bedreigt al meer dan tien jaar de Rechtspraak met terrorisme. Deze feiten zijn aan het begin van de crisis uitgebreid gecommuniceerd met Viruswaarheid, meer in het bijzonder met Mordechai Krispijn met zijn mooie joodse naam. Vervolgens negeren deze personen deze feiten en duiken ze met hun allen op de Rechtspraak alsof de Rechtspraak er wat aan kan doen dat het systeem is zoals het is. Er zijn nogal wat personen zogenaamd aan de kant van burgers die de crisis misbruiken om strijd te voeren tegen de Overheid en dan met name de Rechtspraak.

Mr. Jeroen Pols in de rechtszalen bewerkstelligt met zijn grote mond en waardeloze werk dat de crisis voortduurt, bestendigt en dat de daders strafrechtelijk niet zullen worden vervolgd. Mr Jeroen Pols staat daarin niet alleen. Ook journalist Patrick Savalle van Zaplog strijdt actief tegen de initiatieven voor optuigen van het Covid-tribunaal terwijl hij voorts het hardst roept om vervolging. De vader van Patrick Savalle is geboren in het fascisme, zoals journalist Patrick Savalle dat zelf schrijft. De beweging die zit achter de Coronacrisis is dezelfde beweging als die de Holocaust heeft bewerkstelligd. Aan deze beweging nemen deel de mensen die dagelijks de content maken in de (sociale) media. Zowel de Mainstream media als de zogenaamd alternatieve media worden bepaald door personen die de ambitie bezitten de ideeën van de grote initiator van de Holocaust compleet te realiseren.

Deze ideeën worden sinds 1895 uitgevoerd door journalisten en hun media zoals de Telegraaf. De euforie nu helpt de vaccinnazi verloren vertrouwen terug te winnen en bevordert het geloof in personen als Ernst Jan Kuipers en beroeps leugenaar Robert Dijkgraaf terwijl zij deelnemers zijn aan de groep die ook middels bedrog in verband met HIV en AIDS massamoord pleegt en zichzelf verrijkt. Bovendien werkt deze groep samen met georganiseerde misdaad bij de Overheid wat zich stelselmatig schuldig maakt aan sadistisch misbruik van minderjarigen ten titel van kinderbescherming. Om een eind te maken aan the Great Reset moet er alle middelen rechtens wraak worden genomen op het bedrog en de massamoorden en het terrorisme en de oorlogsmisdaden waaraan ook de ministers Ernst Jan Kuipers en Robert Dijkgraaf deelnemen. Niet alle bewindspersonen van Rutte IV zijn schuldig aan de Coronacrisis. De bewindslieden van Rutte III zijn met terroristisch oogmerk bedrogen door de medische wetenschappelijke specialisten waarop zij mogen vertrouwen en die een groep vormen met Anthony S. Fauci, Robert Gallo, de Telegraaf en rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad.

Share |

Permalinks