U bent hier: Home / Jaap van Dissel nieuwe Führer

Jaap van Dissel nieuwe Führer

by J.L. de Kreek — last modified 05-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Tegenwoordig zijn Marion Koopmans en Jaap van Dissel de bazen van Nederland. Zij bepalen wie werkt of failliet gaat en dat handen moeten gewassen en een avondklok ingevoerd. Zonder dat zij democratisch zijn gekozen. Bovendien zijn hun standpunten en beweringen ongefundeerd en ongeloofwaardig. Marion Koopman bewijst zelf in haar publicaties dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus is gebaseerd op synthetisch DNA. Dus Luc Montagnier heeft gelijk als hij zegt dat het virus Sars-cov-2 in het laboratorium is gemaakt. De complotwappies hebben het bij het rechte eind. Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad is niet goed bij zijn bij zijn hoofd.

Het is helemaal niet moeilijk via internet de feiten op een rijtje te krijgen. Meeste mensen hebben biologie gehad op school. Mavo-niveau biologie is voldoende om te begrijpen hoe het immuunsysteem werkt en dat iedereen juist besmet moet raken met virussen om er vanaf te komen. In verband met Covid19 kan besmetten helemaal geen kwaad. Het propere alles schoonmaken en mondkapjes op en allemaal thuisblijven in een niet geventileerd huis ook met klachten is juist de manier om de pandemie van een virus te versterken. Oplettende personen hebben gezien dat het OMT bij Jinek er melding van maakt dat ze het virus willen laten voortkabbelen. 

De manier om de pandemie van het virus of eigenlijk elk ander griepachtig virus doeltreffend, veilig en goedkoop te bestrijden is a) gezond leven en b) doe wat huis arts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl adviseert. Vraag bij de huisarts om het Zelenko-protocol. Met dit protocol geneest bijna 100% van de personen binnen vijf dagen van Covid-19 klachten tegen de kosten van 15 Euro per kuur. Meer dan een kuur is waarschijnlijk niet nodig want deze geneesmiddelen boosten het immuunsysteem in plaats dat de patiënt bewusteloos wordt gespoten en vergiftigd met antistollingsmiddelen die trombose als bijwerking hebben.

Wie wenst er nu te worden overvallen door zorgfascisten die voor hun eigen bestwil de mensheid bedriegen en maatregelen opleggen die op de vernietiging van groepen zijn gericht? Antwoord: mainstream journalisten en hun media en de vertolkers van Deep Democracy. Dat is traditie. De Cultuur der Westers Media. Al sinds 1897 toen journalisten en hun media de statelijk acterende beweging hebben opgericht die schuldig is aan het voorbereiden van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Deze beweging werkt na de oorlog lekker verder aan de volgende Holocaust, beschermd door de ontelbare journalisten en media die de wereld rijk is.

De Coronacrisis is onderdeel van de voorbereidingen op de volgende Holocaust. De  hele geopolitiek sinds 1897 bereid de Holocaust voor van 1940-1945, en de Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Bij het OMT en het RIVM zijn ze ermee bekend dat de zorg is gekaapt door georganiseerde misdaad. De truc met de PCR-test wordt ook uitgehaald met HIV en AIDS terwijl al sinds 1984 bekend is dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. AIDS en Sars(cov-2) zijn syndromen. Syndromen worden niet door een virus veroorzaakt. Bij Sars-cov-2 is bijvoorbeeld de luchtvervulling schuldig aan de chronische luchtweg infectie. Dat virus is hooguit een katalysator.

De misdaden tegen de menselijkheid en de terroristische misdrijven die nu wereldwijd ten titel van coronamaatregelen worden gepleegd dienen strafrechtelijk te worden vervolgd. Dus het OMT en het RIVM moeten voor het hekje komen om te worden veroordeeld door de strafrechter aan de hand van het wetboek van strafrecht en de wet internationale misdrijven. Als er toch 'the Big Reset' komt dan op deze manier. De grap in Nederland is dat virologisch niet alleen Kochs Postulaten moeten worden gevolgd om causaal verband vast te mogen stellen tussen oorzaak en gevolg. Tegelijk dient het strafrecht te worden gehandhaafd door iedereen. Ook door Marion Koopmans en Jaap van Dissel!

Share |

Permalinks