U bent hier: Home / Jeugdzorg in Coronatijdperk

Jeugdzorg in Coronatijdperk

by J.L. de Kreek — last modified 29-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Nu met CORONA en het feit dat iedereen thuis moet blijven van het nieuwe bestuur der technocraten zal Jeugdzorg vanzelfsprekend bij alle burgers met kinderen achter de deur gaan controleren omdat de medewerkers zonder zicht op de minderjarigen zorgen hebben of alle kinderen wel de liefdevolle en stabiele omgeving krijgen om in op te groeien waarop ze recht hebben. De Branches Gespecialiseerde Zorg voor Jeugd (BGZJ), waarin Jeugdzorg Nederland, GGZ Nederland, VGN en VOBC, en hun achterbannen, lokaal, regionaal en landelijk intensief samenwerken om dit doel te realiseren heeft een Corona-crisis nodig om de beweging opgang te brengen.

CORONA en de Jeugdzorg hebben met elkaar gemeen dat dezelfde personen de Bureaus Jeugdzorg en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport besturen. De Secretaris-generaal. De SG is misschien wel het belangrijkste ambt van het ministerie. Deze ambtenaar vervult een spilfunctie in de communicatie. Op het ministerie van justitie was een SG werkzaam die nog over de tong gaat bij onderzoeksjournalisten. Deze SG en de SG van dat andere ministerie hebben met elkaar de Jeugdzorg en Corona gemeen. Als onderdeel van hun portefeuille.

Jeugdzorgmedewerkers bezitten justitiële middelen in het civielrechtelijke kader. Deze personen zijn de enige mensen in Nederland met zo veel bevoegdheden dat zij strafrechtelijke middelen gebruiken in civielrechtelijke procedures zonder dat de wederpartij de bijpassende bescherming bezit zoals een verdachte in het strafrecht. Iets anders heel bijzonders aan de Jeugdzorgmedewerkers is dat zij zogenaamde beslissingen van rechters ten uitvoer te leggen uit naam van zichzelf omdat ze nooit een document laten betekenen door een bevoegde deurwaarder voordat ze met de politie ongevraagd bij burgers binnen vallen.

Een minderjarige dat wordt opgepakt door de Jeugdzorg om zogenaamd te worden beschermd tegen kindermishandeling is aan de goden overgeleverd. Het wordt speelbal van gekonkel van zogenaamde zorgprofessionals die niks anders doen dan gezinsopstellingen slopen en minderjarigen roven, misbruiken en mishandelen voor geld. Dit bij herhaling in georganiseerd verband gepleegd misdrijf is tot op de dag van vandaag niet vervolgd. Geholpen door het feit dat types als journalisten Chris Klomp en zijn collega’s van het Algemeen Dagblad zich inspannen om deze misdrijven te verhelen. Er wordt erg veel geld verdiend aan de georganiseerde misdaad in de kinderbescherming.

Share |