U bent hier: Home / Joden gedeporteerd uit Oekraïne

Joden gedeporteerd uit Oekraïne

by J.L. de Kreek — last modified 23-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Tegelijk met de oorlog van de Zionisten en de neo-nazi’s in Oekraïne tegen Rusland worden de Joden door de Zionisten uit Oekraïne gedeporteerd naar het wereld-getto te Palestina waar de volgende Holocaust zal plaatsvinden. Israël is het gevaarlijkste land voor Joden om te verblijven. Tegenwoordig worden de Joden per vliegtuig gedeporteerd hoewel ook de treinen veelvuldig gaan in Oekraïne. De samenloop met de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 is dat ook toen de Zionisten, antisemieten en de westerse journalistiek en media erachter zaten.

Meeste mensen krijgen geen zicht op de authentieke documenten die objectief bewijzen dat de Zionisten achter de Holocaust zitten en vandaag hun volgende Holocaust voorbereiden. Deze voorbereidingen bestaan onder andere uit de Coronacrisis en de oorlog in Oekraïne. De oorlog in Oekraïne is uitgelokt door het samenwerkingsverband tussen de neo-nazi’s en de Zionisten in Oekraïne. In de media wordt president Zelensky van Oekraïne steeds Joods genoemd terwijl hij Zionist is. Zionisten en Joden zijn niet hetzelfde. Van geen kant. Zionisten zijn antisemieten die de Joodse identiteit stelen en samenwerken met andere antisemieten ter complete realisatie van de ideeën van de held van Geert Wilders en Thierry Baudet, waaronder begrepen een volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.
><br>In der tijd lag Oekraïne in het gebied waar ruim voor de oorlog de pogroms tegen de Joden begonnen. Meeste mensen weten niet dat deze pogroms zijn uitgevoerd op instigatie van de Zionistische leiders die persoonlijk in Oost Europa hebben gelobbyd voor support bij de uitvoering van de door hen bedachte en geambieerde Endlösung. De Joden toen waren vluchtelingen die door de Zionisten zijn gebruikt als wapen om Duitsland te destabiliseren. Net zoals de door de Zionisten en neo-nazi’s bewerkstelligde vluchtelingenstroom, destabiliseert. De mate waarin de westerse journalistiek en media over een lange periode van tijd bijdragen aan de verspreiding van nepnieuws in verband met terroristische misdrijven en misdrijven tegen het gehele Joodse volk kwalificeert als deelname aan terrorisme en virulente Jodenhaat.
><br>De oorlog in Oekraïne is uitgelokt. En onderdeel van het 124 jaar geleden vastgestelde plan van de Zionisten voor het vestigen van aristocratisch oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de helden van de politiek leiders van de Partij Voor de Vrijheid van Geert Wilders en Forum voor Democratie van Thierry Baudet. Dit waren ook de helden van Adolf Eichmann. Niemand krijgt de feiten onderwezen omdat de beweging die zit achter de Coronacrisis en de oorlog in Oekene, bezit heeft genomen van de Mainstream media en de zogenaamd alternatieve media. Deze alternatieve media laten hun ware antisemitische aard blijken door de extended support voor Thierry Baudet en Willem Engel; en door culpoos weg te kijken van het initiatief voor optuigen van het Coronatribunaal en van de authentieke documenten die bewijzen dat de held van Thierry Baudet de grote initiator is van de Holocaust.

Share |

Permalinks