U bent hier: Home / Joden redden uit Auschwitz

Joden redden uit Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 19-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Joden redden uit Auschwitz is is niet mogelijk vijf en zeventig jaar na dato. Ook is Auschwitz niet uit de Joden te halen. Wel is zo veel jaar na de bevrijding exact te bepalen wie de grote initiators zijn van de Holocaust. Dit zijn de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann samenwerkend met de familie Rothschild en antisemitische vrienden en bondgenoten, en de Telegraaf. Juist de Telegraaf had de Joden in 1922 reeds kunnen redden van Auschwitz omdat de wakkerste krant toen de ideeën in boekvorm feestelijk uitgereikt kreeg bij en tijdens een speciale gelegenheid in het Concertgebouw te Amsterdam.

In 1924 is de tweede helft van de agenda van het internationaal terrorisme in het Duits gepubliceerd. Ook toen stond de Telegraaf te trappelen om het publiek te desinformeren over de leerstellingen van het Zionisme en de aspiraties van de oprichters van de beweging der Zionisten. Auschwitz begint te Parijs juni 1895 wanneer de bekende Oostenrijkse journalist zijn idee voor de Holocaust opschrijft in een bericht aan het wereldhuis van de familie Rothschild. Niet veel later zijn Herzl en Rothschild actief in Engeland om de Endlösung voor te bereiden met het Brits bestuur. In die tijd correspondeert Herzl actief met Russische autoriteiten om hen te bewegen deel te nemen aan de door Herzl bedachte Endlösung der Judenfrage, waarna de pogroms volgen in Oost Europa.

Adolf Hitler komt pas zo’n 25 jaar later ten tonele wanneer de Beweging van Herzl het fundament heeft gelegd voor de grote verwoesting van de Joden en Europa in 1940-1945. De Duitse bezetter in de oorlog was de uitvoerende macht van de Zionistische Congressen. Zionisten zijn er in 123 jaar in geslaagd het Jodendom te ontdoen van de Joden en als ware Duivelsaanbidders de Heilige Staat Palestina te koloniseren als heus wereldgetto. In Auschwitz is Ezechiël 37 vervuld aldus Netanyahu die de zoon is van de rechterhand van Ze'ev Jabotinsky die de grote vooroorlogse militair leider was van Israël in oprichting. En in die rol actief bijdroeg aan het voorbereiden van de Holocaust. Zijn paramilitaire militie koos in 1933 de locatie uit waar later Auschwitz verrees om het kamp op te slaan. Hij was de leider van de eerste Brown Shirts. De Nazi’s spiegelde zich aan hun Zionistische vrienden en bondgenoten.

Share |

Permalinks