U bent hier: Home / Joodse Raad verantwoordelijk voor Holocaust

Joodse Raad verantwoordelijk voor Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 08-04-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Iedereen kent Asscher en Cohen van de Joodse Raad. Eén van de eerste scenes van de goed geacteerde tv-serie de Joodse Raad van de Evangelische Omroep verraadt de antisemitische grondslag van deze organisatie die zich Joods voordoet en Zionistisch is. Het moment dat een portret van de grote initiator van de Holocaust op de archiefkast wordt geplaatst. De kwestie met de Holocaust en het onderwijs daarin is dat studenten de relevante informatie wordt onthouden waaruit blijkt dat de Zionisten zitten achter de Holocaust. En nog een Holocaust voorbereiden. De Joodse Raad was Zionistisch.

De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van de Zionistische congressen. De Zionisten zijn altijd de beste vrienden en trouwste bondgenoten geweest van antisemieten en fascisten. Best akelig dat dit niet hardop wordt onderwezen door al die zogenoemde Vrienden van Israël. De Zionisten hebben een overtuigende 'paper trail' achtergelaten van hun actieve voorbereidingen op de Holocaust wetend wat zij het Joodse volk zouden aandoen. Het creatieve brein, de persoon, het figuur, wat alles heeft bedacht is een prominente Oostenrijkse journalist. Vanaf het begin van hun antisemitische  ambities in 1895 hebben de Zionisten de media en journalistiek aan hun kant (lees: in hun macht).

Tot op de dag van vandaag worden de media en journalistiek gedomineerd door de Zionistische mening. Vakkundig houden de Zionisten en hun media met Holocaustmythes het zicht weg op de feiten. Het belangrijkste gegeven aan het Naziregime van de Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog is misschien wel dat de Endlösung is geïnspireerd op de ideeën van de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. De Joden in West Europa hadden eind 19e eeuw helemaal niks te vrezen van antisemitisme, tot het Zionisme in de mode kwam bij ongelovigen en antisemieten. Hoe het zit precies met de Zionisten en hun Holocaust staat op de website holocaustles.nl. De site waarop onder verwijzing van authentieke brondocumenten onderbouwd met argumenten wordt bewezen dat de Holocaust het werk is van de organisatie van de helden van Geert Wilders, Thierry Baudet, Asscher, Adolf Eichmann en de Joodse Raad.

Share |

Permalinks