U bent hier: Home / Journalist Chris Klomp dom of kwaadaardig

Journalist Chris Klomp dom of kwaadaardig

by J.L. de Kreek — last modified 25-09-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp snapt écht niet dat mensen politicus Thierry Baudet nog serieus nemen. Omdat het volgens Thierry Baudet onmogelijk is dat vliegtuigen tijdens 9/11 in het zwaarste bewaakte luchtruim ter wereld vliegen. Thierry Baudet doet veel verkeerd. Zijn held bijvoorbeeld is de grote initiator van de Holocaust. Wat Baudet wél goed ziet is dat het officiële verhaal over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 op geen enkele manier de waarheid kán zijn. Journalist Chris Klomp kàn gewoon uitrekenen dat de inslag met de vliegtuigen niet de oorzaak is van het instorten.

Er bestaat geen natuurkunde, wiskunde of scheikunde waarmee het officiële verhaal over het instorten van de torens van de Twin Towers logisch kan worden verklaard. De zogenaamde ‘pancake-theory’ is zoveel onzin dat journalist Chris Klomp wel dom of kwaadaardig moet zijn om dit niet te zien en begrijpen. Journalist Chris Klom faciliteert zoals veel journalisten doen, het plegen, doen plegen en medeplegen van ernstige misdrijven waaronder terrorisme en kinderhandel. Het werk van journalist Chris Klom is vaker onder de loep genomen. Daaruit blijkt dat journalist Chris Klomp het niet nauw neemt met feiten. Wat betreft de aanslagen in de VS 11 september 2001 neemt Chris Klomp het niet nauw met natuurkunde-feiten zoals de Wet van behoud van energie en het feit dat de soortelijke massa van staal veel groter is dan dat van alluminium.

De soortgelijke massa van alluminium is zoveel kleiner dan dat van staal dat de vliegtuig met hun hoge snelheid praktisch geen deuk kunnen slaan in de stalenconstructies van de torens van de Twin Towers. Die torens waren zo gebouwd dat ze meerdere inslagen van passagiersvliegtuigen konden weerstaan. Mogelijk dat journalist Chris Klomp wel begrijpt dat wanneer de torens van de Twin Towers met hoge snelheid tegen de vliegtuigen waren gebotst de torens onbeschadigd en de vliegtuigen verwoest zouden zijn. Bij botsingen maakt het niet uit wie tegen wie botst. Of de vliegtuigen botsten tegen de torens of de torens tegen de vliegtuigen levert hetzelfde resultaat. Journalist Chris Klomp kan ook gewoon kijken naar de site of het YouTube kanaal waarop duizenden experts die dagelijks verantwoordelijk zijn voor de bouw en ontwerp van stalen torens, uit en te na aantonen dat het officiële narratief de waarheid niet kan zijn.

Ook is gewoon uit te rekenen dat het officiële verhaal over 9/11 niet de waarheid kan zijn. Dat wordt bewezen door de wet van behoud van energie en CHATgpt. Deze wet van behoud van energie, ook wel de eerste wet van de thermodynamica genoemd, stelt dat energie niet verloren gaat, maar slechts van de ene vorm naar de andere kan worden omgezet. In een systeem blijft de totale hoeveelheid energie constant. Energie kan worden omgezet van de ene vorm naar de andere (bijvoorbeeld van kinetische energie naar thermische energie), maar de totale hoeveelheid energie blijft onveranderd. Deze wet is een fundamenteel principe in de natuurkunde en heeft brede toepassingen in verschillende wetenschappelijke disciplines.

Wanneer rekeninghoudend met deze wet de bewegingsenergie van de vliegtuigen en de thermische energie van de brand worden opgeteld blijkt dat zeer veel lager te zijn dan de energie die vrijkomt door het instorten van de torens van de Twin Towers. Dus er moet energie zijn toegevoegd. Die toegevoegde energie verklaart dat de torens van de Twin Towers met welhaast de valsnelheid loodrecht in het eigen fundament zijn ingestort en vrijwel tot stof zijn vergaan. De stalen constructies van de torens van de Twin Towers zijn niet gebroken of verbogen of iets dergelijks, née, ze zijn ‘dustified’. Het gaat om de ‘dustification' van de stalen torens van de Twin Towers. Iedereen kan dat zien aan de video’s op internet. Ook journalist Chris Klomp kan dat zien. Logische conclusies trekken doet hij niet. Het verspreiden van nepnieuws en desinformatie is chronisch bij   journalist Chris Klomp. Dit is conform de gangbare werkhouding in de journalistiek en media. Daarmee verdienen journalisten en media hun geld.

Share |

Permalinks