U bent hier: Home / Journalist Micha Kat, Joden en de Telegraaf

Journalist Micha Kat, Joden en de Telegraaf

by J.L. de Kreek — last modified 10-02-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Micha Kat, Wouter Raadgever en anderen van the Red Pill Journal Show hebben een andere kijk op de actualiteit. Zij zijn daarin onvolledig. Ze zijn niet exact genoeg geweest de kwestie Bodegraven objectief te bewijzen. Publicist Wim Dankbaar lijdt aan hetzelfde euvel met zijn theorie over de moord op en verkrachting van Marianne Vaatstra. Of Dankbaar gelijk heeft daarin is afhankelijk van de nauwkeurigheid van zijn onderzoek. Wim Dankbaar en journalist Micha Kat zijn complotdenkers. Dat is met het verkeerde been ‘out of the box’ denken. Of in Bodegraven daadwerkelijk de feiten zich hebben afgespeeld zoals journalist Micha Kat stelt en beweert is niet bekend. Meer onderzoek ‘into the box’ is daarvoor vereist.

Vooralsnog lijkt er sprake van onvoldoende onderbouwde beschuldigingen naar bepaalde ambtenaren door de Red Pill Journal Show. Wat niet wil zeggen dat de veronderstelde feiten in Bodegraven zich niet hebben afgespeeld zoals journalist Micha Kat openbaart. Feit is in de strafzaak tegen journalist Micha Kat dat journalist Micha Kat zich ongelukkig heeft uitgelaten in de veronderstelling dat hem zijn recht op vrije meningsuiting wordt vergund. Journalist Micha Kat zit nu in de cel dromend over een Tribunaal wat hem veroordeelt voor het stelen van de portemonnee van een Jood en de grote Nazi's worden vrijgelaten of krijgen een laffe straf. 

Die droom is werkelijkheid. Portemonnees van Joden worden gestolen door Nazi’s en de Telegraaf werkt daaraan willens en wetens mee al sinds de eerste voorbereidingen op de Holocaust van 1940-1945. Wat journalist Micha Kat allemaal wordt verweten waartoe hij opgeruid zou hebben komt mogelijk omdat het openbaar ministerie wordt bedreigd met terrorisme ouderwets Joden lastig te vallen; vertelt de Telegraaf niet. Deze bedreigingen worden nu al een jaar of tien of meer geuit door de vrienden van de Telegraaf die dagelijks de opinie bepalen.

Tevens gaat het helemaal fout in de jeugdzorg en de kinderbescherming. Als ergens plegers zijn te vinden van georganiseerd ritueel sadistisch kindermisbruik is dat in de jeugdzorg, de kinderbescherming en bij de gemeentes in het algemeen. Dagelijks worden kinderen met hulp van de sterke arm op last van de kinderbeschermers persoonlijk, zelfs baby's, uit huis gehaald en terstond misbruikt en mishandeld. Ook seksueel. Daarna worden de kinderen in de jeugdzorg geterroriseerd tot ze achttien zijn en alleen nog geschikt voor de prostitutie of het criminele circuit.

Er zijn genoeg goed gedocumenteerde getuigenissen met betrekking tot baby's die op basis van verzonnen feiten met spoed uit huis worden geplaatst zonder ouders te horen en zonder feitenonderzoek en terwijl de Jeugdzorgmedewerkers de hulpverleners aan de ouders en het kind voorliegen dat alles in orde is en domweg afspraken schendend en de gehele gezinsopstelling stalkend en slopend. Dagelijkse praktijk die nog altijd giftig makend is. Gewoon in Nederland.

En een shitload aan zogenaamde specialisten nemen er willens en wetens aan deel. Zich masturberend op het kindermisbruik in het eigen netwerk! De baby's worden na hun vroeg traumatische ervaringen door psychologen gebrainwashed te geloven dat hun biologische ouders niet voor hen konden zorgen. Zo erg worden die kinderen gemangeld door de kindermisbruikers dat ze op tienjarige leeftijd op de vraag van de georganiseerde misdaad in de jeugdzorg hardop zeggen dat ze hun biologische moeder niet willen zien.

Of het in Bodegraven zo is gegaan met [beklaagde] als  de Red Pill Journal Show stelt en beweert is de vraag. Het kan gezien de rest waaraan [beklaagde] cum suis willens en wetens deelnemen. Journalist Micha Kat maakt de vergissing dat hij denkt dat wanneer hij bewijst dat Bodegraven is bewezen er ook bewijs is van de schuld van [beklaagde] aan de coronacrisis. Dat is niet het geval. De kwestie Bodegraven is veel moeilijker te bewijzen dan het bedrog van [beklaagde] in verband met corona.

De grote misdadigers en criminelen in de wereld worden volop ondersteund met propaganda en nepnieuws door journalisten en hun media. Willens en wetens wordt iedereen door hen vakkundig op het verkeerde spoor gezet. Maarten Keulemans, Chris Klomp en de Telegraaf als grote aanvoerders. Journalisten in het algemeen zijn hufters. De schijn wekkend de kennis en wijsheid in pacht te hebben en tegelijk iedereen misleidend in het voordeel van een terreurbeweging en georganiseerde misdaad.

Er woekert terrorisme en georganiseerde misdaad in Nederland. Te vinden onder zogenaamde bestrijders van antisemitisme en kindermisbruik en volgers van Herzl. Dat in Nederland de bestrijding van kindermisbruik is overgelaten aan particulieren en bij hen aangesloten organisaties is op zichzelf genoeg om diepgaande corruptie te vermoeden onder ambtenaren van onderdelen van de Staat der Nederlanden die daarvoor verantwoordelijk zijn. Zoals die er zijn bij bepaalde ministeries.

De verhalen die zich hebben afgespeeld afgelopen jaren worden niet keer op keer herhaald en herverteld zoals dat nu al een jaar of tien twaalf aan de hand is. De beweging van president Zelensky van Oekraïne bedreigt al meer dan tien jaar onderdelen van de Staat der Nederlanden met terrorisme om zijn deelname aan de voorbereidingen op oorlog in Nederland, de wereld en Europa te verduisteren, zodat de Jodenvervolging nog eens van alle kanten kan worden benaderd door de vrienden van de Telegraaf. Dit is relevant voor journalist Micha Kat omdat de tegenwind die hij krijgt het meest lijkt op ouderwetse Jodenvervolging.

Iedereen is er goed over geïnformeerd onderbouwd met argumenten zoals dat ging en gaat met Jodenvervolging en wie zich daaraan schuldig maken en hun werkwijzen. Journalist Micha Kat wordt kennelijk opzettelijk verkeerd begrepen door het Openbaar Ministerie. Dit imponeert als een een tweetje met de landsadvocaat. Ligt er duimendik bovenop. Journalist Micha Kat heeft niet alles goed. En het is gewoon niet praktisch in het openbaar zo uit te laten als Micha Kat doet want dat kan er toe leiden dat opmerkingen door autoriteiten dubbelzinnig worden opgevat op een manier zoals dat niet is bedoeld.

Dat is het risico van zijn guerrilla journalistiek. Niemand heeft zich opgeruid gevoeld door journalist Micha Kat. Iedereen kent journalist Micha Kat en weet dat wanneer hij sneller gaat praten het geluid moet worden uitgezet want dan begint hij onnavolgbaar te raaskallen of door te drijven. Misschien een vorm van autisme of zo. Is het echt allemaal zo strafbaar wat journalist Micha Kat allemaal uit? We willen weten wat journalist Micha Kat te vertellen heeft. Hem in levende lijve te zien en horen in de door @JDTVproducties uitgezonden video registratie van de laatste voorbereidingen op de grote dag van de inhoudelijke behandeling van zijn strafzaak, laat weer eens voelen hoe zeer zijn publicaties en stemgeluid worden gemist. Educatieve entertainment. Edutainment.

Journalist Micha Kat heeft gewoon goede verhalen te vertellen. Hij overdrijft zo nu en dan. “To shock, offend and disturb”. Het hoort allemaal bij het repertoire van een journalist die daarvoor geen verantwoording hoeft af te leggen bij de strafrechter. ‘Who cares’ wat Micha Kat zegt?! Hij plast in de gang van de Telegraaf terwijl hij dronken is. Dat zouden meer mensen moeten doen. In de gang van de Telegraaf urineren en tegen het gebouw dronken en niet dronken. Wat is er allemaal zo ernstig aan de geopenbaarde mening van journalist Micha Kat dat hij meer dan 1,5 jaar cel riskeert voor uitingen zonder context en van anderen die hem worden verweten? Meest waarschijnlijk het feit dat hij een Joodse achtergrond bezit en/of dat hij in het verleden doeltreffend corruptie in de rechtspraak en de advocatuur aan het ligt heeft gebracht.

Share |

Permalinks