U bent hier: Home / Journalist Micha Kat was gewoon leuk

Journalist Micha Kat was gewoon leuk

by J.L. de Kreek — last modified 09-01-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Fijn dat JDTVProducties weer op pad is gegaan het kort geding van journalist Micha Kat tegen de Staat der Nederlanden op te nemen op beeld en geluid. Journalist Micha Kat heeft een kort geding gevoerd tegen de Staat der Nederlanden omdat hij in het huis van bewaring allemaal beperkingen krijgt opgelegd waarvoor geen geldige reden bestaat. Hij mag zijn regelmatige audioberichten niet meer via de telefoon doorgeven aan Rob Scholten om voor de luisteraars te plaatsen op de site van de kunstenaar. Micha Kat beweert met pensioen te gaan. Dat zijn verarmingen van het journalistieke landschap.

De audioberichten van journalist Micha Kat op de site van Rob Scholten afgelopen tijd waren gewoon leuk. Het nieuws van journalist Micha Kat uit de cel in Ierland was juist wat gemist wordt. Een manier van tegen de feiten aankijken die typisch des Micha Kat is en waaraan het in het algemeen ontbreekt in de journalistiek en media. De aanpak van journalist Micha Kat door het Openbaar Ministerie en de landsadvocatuur maakt een excessieve indruk.

Het OM negeert bij journalist Micha Kat het feit dat het OM ermee bekend kan zijn dat in Nederland gewoon een organisatie actief is wat onder de ogen van het OM zich doelbewust schuldig maakt aan georganiseerd sadistisch kindermisbruik. Ook BW van Bodegraven kan bekend zijn met deze misdaad binnen de gemeentegrens. Dat journalist Micha Kat nu met Bodegraven niet precies de feiten exact correct en juist duidt maakt niet dat hij misdrijven pleegt die de gevangenschap van journalist Micha Kat kan rechtvaardigen. In Ierland was de rechter zeer streng tegen journalist Micha Kat. Hij moest zijn vrije meningsuiting staken en gestaakt houden anders zou hij in de cel worden gegooid. Journalist Micha Kat die zijn mond niet houden kan omdat hij is geobsedeerd met zijn stemgeluid kon niet zwijgen in het openbaar en mocht daarom niet in vrijheid zijn overlevering aan Nederland afwachten.

Zittend in de Ierse cel werd journalist Micha Kat wonder wel geen strobreed in de weg gelegd. Hij mocht tuinieren en sporten en kreeg dagelijks diverse kranten te lezen en kon de hele dag door alle media volgen middels de aan hem beschikbaar gestelde televisie met tachtig of meer zenders. Daardoor kon journalist Micha Kat zijn luisteraars laten zien hoe het nieuws er aan de andere kant van de Noordzee eruit ziet. Dat is leuk. Bovendien kan journalist Micha Kat gewoon erg goed verhalen vertellen. Hij weet van alles over de Bijbel en de oudheid wat het beluisteren waard is. Niet alles wat hij produceert is om aan te horen. Soms kan journalist Micha Kat gewoon direct worden uitgezet omdat hij onnavolgbaar raaskalt als een kip zonder kop.
><br>

Share |

Permalinks