U bent hier: Home / Journalisten als oorlogscriminelen

Journalisten als oorlogscriminelen

by J.L. de Kreek — last modified 31-12-2019 03:00
Opgeslagen onder:

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn gedetailleerd voorbereid door journalisten en hun media die dezelfde leugens verspreiden over Joden, Zionisten en Israël als oorlogscorrespondent Arnold Karskens van Omroep Ongehoord Nederland. Journalist Arnold Karskens is ook voorzitter van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Bovendien beweert Arnold Karskens dat hij Nazi-jager is. Zo nu en dan vist journalist Arnold Karskens een oud Nazi-lijk uit de sloot om af te drogen. Het bijzondere aan Arnold Karskens is dat hij ondanks al zijn pretenties tot op de dag van vandaag niet die objectieve bronnen benoemt die bewijzen dat journalist Theodor Herzl het creatieve brein is van de Holocaust.

Journalist Arnold Karskens wil het niet weten. In samenhang met het feit dat journalist Arnold Karskens gewelddadig zwijgt over de oorlogsmisdaden van leden van zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden en zwijgt over de industriële genocide in Irak is het vermoeden dat Arnold Karskens meer feiten onder de pet houdt. Wanneer journalist Arnold Karskens op de feiten wordt gewezen zal hij schelden en dreigen zoals hij in het verleden heeft gedaan. Journalisten en media in het zogenaamd vrije westen spelen in ieder geval sinds 1897 een hoofdrol in verband met voorbereidingen, management en uitvoering van high impact crimes. De brondocumenten van het actueel internationaal terrorisme zijn geschreven door prominente journalisten die tot op de dag van vandaag ook door Arnold Karskens worden hoog gehouden.

Journalisten en media in het algemeen leveren propaganda voor de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. En bereiden vandaag onder de neus van Nazi-jager Arnold Karskens de volgende Holocaust voor. Het is één rode draad van de oprichting van de Terreurbeweging van Herzl te Basel 1897 naar het stilzwijgen daarover van oorlogscorrespondent Arnold Karskens. Karkens is bekend met de feiten. Al jaren zijn personen opzichtig actief in Nederland om iedereen de waarheid in verband met de dominante deelname van journalisten aan internationaal terrorisme en georganiseerd misdaad te laten inzien. Er is al eens middels een artikel 12 Sv procedure getracht journalist Arnold Karskens te laten vervolgen voor oorlogsmisdaden. Verzoeker had zich tot het verkeerde Hof gewend.

Share |