U bent hier: Home / Journalisten behulpzaam bij kindermisbruik

Journalisten behulpzaam bij kindermisbruik

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2019 03:00
Opgeslagen onder:

In Nederland is een grote groep professionals actief die doelbewust minderjarigen gedwongen laat verdwijnen en/of anderszins misbruikt voor geld. De groep wordt omringd door behulpzame journalisten, antropologen, psychiaters, psychologen, gedragsdeskundigen en ambtenaren bij het ministerie van justitie en veiligheid. Journalist Micha Kat noemt deze bende de Demmink Squads. Leden van deze bende rijden in zware SUV’s. En veroorzaken spanningen bij gezinnen met als doel de kinderen onrechtmatig van ouders te vervreemden. Dit is structureel. Geïnstitutionaliseerd. En vindt plaats door het hele land. Ritueel geofferd voor de omzet van de Corporate Tribe. Deze mensen worden onderwezen in Deep Democracy.

Afgelopen jaren zijn er diverse pogingen gedaan de georganiseerde misdaad en mensenhandel van de Nederlandse Kinderbescherming aan het licht te brengen. Door krachtig optreden van de advocaten van de Raad voor de Kinderbescherming en een Bureau Jeugdzorg zijn slachtoffers in kort geding veroordeeld openbaring van de feiten te staken. De bewijzen van het bestaan van de zogenoemde Demmink Squads liggen op straat. Ze zijn in ieder geval openbaar. Bepaalde journalisten van onder andere het Algemeen Dagblad zijn op de feiten gewezen. Onderbouwd met argumenten. Verwijzend naar de bronnen. Op een manier die deze journalisten net zo klakkeloos kunnen overnemen als de persberichten van de entertainmentgroep van John de Mol. De entertainment groep van John de Mol is eigenaar van het Algemeen Nederlands Persbureau. Dat is het ANP. De bron van zeer veel feitelijke onzin in de media.

Journalisten van onder andere het Algemeen Dagblad hebben besloten de jeugd van Nederland die dagelijks wordt misbruikt en mishandeld door de Demmink Squads te verraden. En de feiten niet serieus te nemen, de boodschapper uitlachend en constant beledigend op internet. Volgens de Mainstream journalisten en hun media is deze persoon “gek” of “gestoord”. Het dossier van meisje A. die is geroofd door Jeugdzorg en direct daarna voor het eerst is misbruikt en mishandeld, is meer dan twee meter dik. Het blijkt zeer moeilijk tot onmogelijk de georganiseerde misdaad in de kinderbescherming te laten vervolgen door de Rechtspraak omdat de Nederlandse onafhankelijke Rechtspraak terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen om te verzwijgen dat er ernstige inhoudelijke bezwaren kleven aan de publicaties van de journalisten in het algemeen en die van het Algemeen Dagblad in het bijzonder.

Veel gelezen journalisten van alle media beledigen liever goedwillende burgers als klokkenluider Nico van den Ham in plaats dat ze feiten openbaren zoals ze zijn. Nico van den Ham is een goede vent die onder andere de misstanden in de Jeugdhulp genadeloos blootlegt met aangrijpende en diepgaand gesprekken met de  slachtoffers. Werk wat journalisten nalaten te doen. Nico van den Ham heeft in zijn kleine woning een heuse studio gemaakt. Hij is daarmee de concurrent van opportunistische journalisten en hun media die moedwillig grote hoeveelheden relevante informatie onder de pet houden. Welke perskaartjournalist precies zelf fysiek kinderen misbruikt valt niet te zeggen. De groep kindermisbruikers die kan rekenen op de bereidwillige doofpot van journalisten en hun media wordt omgeven door zeer veel welwillende profiteurs die zelf een kind met geen haar hebben gekrengd.

Dat hoeft niet bij pedoseksuelen. Sommige pedoseksuelen genieten voyeuristisch. En zijn voldoende bevredigd in hun perverse prikkels wanneer ze bewust zijn van misbruik door andere pedoseksuelen. De zogenoemde Demmink Squads zijn mogelijk ook betrokken bij de moord op Marianne Vaatstra en/of Nicky Verstappen. De berichtgeving van journalisten en hun media over deze moorden imponeert corrupt. Alsof de Mainstream media een bepaalde uitkomst wensen. En niet bereid zijn te accepteren dat het spoor naar de moordenaars leidt naar anderen dan bijvoorbeeld Jasper S. of Jos B. Nicky Verstappen bijvoorbeeld is dood aangetroffen op een kinderkamp waar regelmatig kinderen blijken te zijn misbruikt. Door de kampleiding. 

De kampleiding van het kamp van Nick Verstappen bestond uit in herhaling vallende kindermisbruikers van de kerk. Kerkgangers in die regio die structureel en welhaast ritueel kinderen ernstig misbruikten zijn door een officier van justitie de hand boven het hoofd gehouden. Deze officier van justitie heeft een reprimande gekregen in verband met zijn ruimhartige sepotbeleid. Daarna heeft deze officier van justitie fluide van rol veranderend als raadsheer van een Gerechtshof besloten dat de ambtelijke ontvoerders van meisje A. niet worden vervolgd voor hun mensenhandel. Dus is er sprake van gedwongen verdwijning. Journalisten en hun media met feiten onderbouwd het verhaal vertellen heeft geen zin. Journalisten en hun media willen dat ál die kinderen worden mishandeld en misbruikt door de Jeugdhulp.

Share |