U bent hier: Home / Journalisten dom en asociaal

Journalisten dom en asociaal

by J.L. de Kreek — last modified 01-03-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Volgens journalist Chris Klomp “lijkt wel alsof we bang zijn om domheid en asociaal gedrag te benoemen”. Vervolgens bewijst hij objectief zijn eigen domheid door te stellen en beweren dat hij persoonlijk het buitengewoon fijn vindt om iemand met verstand van zaken te horen praten. Zijn asociale gedrag bewijst hij met de opmerking “hoe 'Henk- drie-hoog-achter' er over denkt zal mij aan mijn reet roesten”. Deze argumentatie van journalist Chris Klomp kan worden gekwalificeerd als een drogreden. “Iemand met verstand van zaken”. Wie is het die bepaalt of die iemand verstand van zaken bezit. En Henk- drie-hoog-achter niet.

Van journalist Chris Klomp is bekend dat hij opzichtig wegkijkt van feiten. En bronnen demoniseert die interessante informatie leveren in verband met georganiseerde ambtelijke misdaad bij het ministerie van justitie en veiligheid.  Dat is dom en asociaal tegelijk. Daardoor maakt journalist Chris Klomp reclame voor die georganiseerde misdaad in plaats dat hij het publiek professioneel voorziet van zicht op de feiten. De feiten met betrekking tot de Jeugdzorg en Kinderbescherming zijn ontzagwekkend. Ronduit stuitend. Het zijn niet alleen medewerkers van deze georganiseerde misdaad die veroordeeld dienen te worden. Het is ook de groep eromheen die bereidwillig het zicht weghoudt van de georganiseerde misdaad en de criminelen in een positief daglicht plaatst.

De werkwijze van journalist Chris Klomp is algemeen in de journalistiek. Journalisten zijn zo dom dat ze niet eens weten dat de grote held van Thierry Baudet en Geert Wilders de man is die de Endlösung en de Holocaust heeft bedacht en ook door Adolf Eichmann als voorbeeld is gezien. Journalisten zijn zo dom dat ze  op basis van de beelden van CNN/NBC niet kunnen zien en begrijpen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. Journalisten zijn zo dom dat ze niet snappen wat het betekent dat de soortelijke massa van aluminium significant kleiner is dan dat van staal, waardoor vliegtuigen nog geen deuk kunnen slaan in de stalen torens van de Twin Towers. De domheid van journalisten gaat zo ver dat ze niet eens kunnen optellen en aftrekken.

Eenvoudig optellen en aftrekken op het niveau van Henk-drie-hoog-achter, bewijst objectief dat Hiv niet de oorzaak kan zijn van AIDS. Journalisten laten zich imponeren door de persconferenties die tenslotte speciaal voor hen zijn georganiseerd en zoeken niet eens de brondocumenten op om te onderzoeken of de standpunten en beweringen van de betreffende persvoorlichter überhaupt kunnen. Het document wat objectief bewijst dat Hiv niet de oorzaak zijn kan van AIDS staat al sinds 1984 in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Science. Is geschreven door de bekende Robert Gallo, die zich jaren lang ten onrechte heeft uitgegeven als de ontdekker van Hiv. Eenvoudig de cijfers optellen en aftrekken die in de tabel in dit artikel zijn gepubliceerd bewijst dat de tekst rond deze tabel een brei ingewikkelde woorden is om te verhelen dat die cijfers objectief bewijzen dat Hiv niet de oorzaak zijn kan van AIDS.

Nu met Covid19 is hetzelfde aan de hand. De Nederlandse journalisten zijn collectief en individueel zo dom dat ze niet in staat zijn het document boven tafel te krijgen waarin mevrouw Marion Koopmans van het OMT zelf bewijst dat er geen virus isolatie bestaat en dat er geen patiënten specimen bestaan en dat de werkwijze voor bestrijding van de pandemie is ontworpen met behulp van synthetische nucleïnezuur technologie. Er is helemaal geen pandemie. Er bestaat geen bewijs van het bestaan van Sars-cov-2 in natuurlijke vorm. Er bestaat ook geen bewijs van causaal verband tussen Covid19 en het nieuwe Coronavirus. Het virus bestaat helemaal niet of er is sprake van een synthetisch virus. Hoe dan ook is er sprake van (biologische) oorlogsvoering van de 123 jaar geleden door journalisten te Basel opgerichte statelijk acterende beweging met het doel oppermacht te vestigen voor het syndicaat van industriëlen wat in verband met bestrijding van de uitbraak van Covid19 actief samenwerkt met het World Economic Forum en partners.

Share |