U bent hier: Home / Journalisten en 9/11

Journalisten en 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 10-09-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Zondag zijn de aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001, volwassen. De klassieke mechanica bewijst objectief dat wat journalisten stellen en beweren in verband met het instorten van de torens van de Twin Towers niet kan. De snelheid waarmee de toren loodrecht instorten verklapt dat ze van onderaf zijn opgeblazen. Dit tempo van instorten kan alleen als spontaan de opwaartse kracht verdwijnt. De etages onder het punt van inslag van de vliegtuigen hebben altijd zonder problemen de massa erboven gedragen. Deze massa is onveranderd. De klap van de vliegtuigen heeft niet een dusdanig harde neerwaartse dreun veroorzaakt dat de torens door de spreekwoordelijke knieën gingen. Journalisten van onder andere de Nederlandse vereniging van journalisten verspreiden in verband hiermee al 21 jaar aantoonbare nepnieus en desinformatie.

Het meest waarschijnlijke scenario is dat de vliegtuigen zijn enhanced en de torens van de Twin Towers vooraf waren voorzien van explosieven op de kern en in het fundament van de kolossale gebouwen. Vooralsnog de meest plausibele verklaring is een kleine atoombom op een strategische locatie onder de torens. 'Controlled demolition' van grote bouwcomplexen en industriële werken middels 'special atomic demolition munitions' behoort in ieder geval theoretisch tot de mogelijkheden want die 'devices' bestaan gewoon. . Heel veel door journalisten verspreidde informatie is feitelijk onjuist. Journalisten doen niet aan fact checken en zijn slechts de spreekbuis van partijen die er belang bij hebben dat de leugen instand blijft. Iedereen in de Nederlandse journalistiek heeft natuurkunde gehad op school en is de basisprincipes van de klassieke mechanica bijgebracht. Voor wie het niet meer weet is het gewoon op te zoeken met Google en op YouTube. 

Het kan niet wat van officiële zijde wordt gesteld en beweerd over het instorten van de torens van de Twin Towers. Natuurkundig onmogelijk. Zelfs absoluut onmogelijk. Er bestaat geen natuurkunde wat het officiële verhaal logisch kan verklaren. De aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001 zijn ‘staged’. Daarmee hebben bepaalde westerse stakeholders het startsein gegeven voor de voortzetting van de strijd tegen de mensheid die bepaalde industriëlen nauw samenwerkend met journalist Theodor Herzl 125 jaar geleden zijn begonnen. De voortdurende desinformatie en het nepnieuws van journalisten terwijl de feiten evident anders uitwijzen is opzettelijk. Journalisten worden daarin getraind op hun scholen voor journalistiek. Daar leren ze af zelf te denken en te vergeten wat ze weten. En worden ze getraind in rap communiceren en vaardig nepnieuws  verspreiden, leugens als waarheid verkopend.

Share |

Permalinks