U bent hier: Home / Journalisten gevaar samenleving

Journalisten gevaar samenleving

by J.L. de Kreek — last modified 26-04-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Journalisten in het algemeen zijn een gevaar voor de samenleving. Journalisten spannen al meer dan 123 jaar samen met de statelijk acterende door de held van Adolf Eichmann opgerichte beweging voor het bewerkstelligen van oppermacht. Aan deze beweging deelnemende journalisten bedreigen en bedriegen onderdelen van de Staat der Nederlanden om hun beweging ongemoeid te laten. Saskia Belleman van de Telegraaf weet er alles van. Journalisten zijn de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Journalisten dragen bij aan het bedrog waardoor meeste mensen niet bekend zijn met de waarheid in verband met de Holocaust.

De authentieke brondocumenten die objectief bewijzen dat journalisten volgers en/of strijders zijn in de vreemde krijgsdienst van de statelijk door de held van Adolf Eichmann opgerichte beweging staan sinds 2016 online. Alleen kwaadwillenden ontkennen dat journalist Theodor Herzl het creatieve brein is van de Holocaust. Bovendien zijn journalisten een gevaar voor de samenleving omdat zij niet de wil bezitten de basiskennis die iedereen heeft gehad op school toe te passen in de praktijk. De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 1 september 2001 zijn daarvan het aansprekende voorbeeld. Journalisten vertellen daarover het officiële verhaal terwijl er geen natuurkunde bestaat wat dat verhaal logisch kan verklaren. De torens van de Twin Towers zijn ingestort omdat de opwaartse kracht en de core stabiliteit in een oogwenk verdwenen.

Er zijn nogal wat journalisten die zich deskundig wanen en als wetenschapsjournalist door het leven gaan. De Volkskrant heeft ze. Het NRC heeft ze. De ongelofelijke onzin die deze mensen welhaast dagelijks over de lezers uitstorten heeft een criminele grondslag. Het kan niet anders dan kwade wil zijn om als journalist in Nederland met het algemeen onderwijs wat iedereen heeft genoten vol te houden dat het officiële verhaal over de aanslagen in de VS 11 september 2001 überhaupt kan. Het domme liegen en bedriegen van journalisten en hulp verlenen aan de terroristen die deze aanslagen werkelijk hebben bewerkstelligd blijkt default werkhouding te zijn van journalisten. Bij geen enkel onderwerp blijken journalisten in staat zich aan de feiten te houden.

9/1, de Holocaust, kinderbescherming, Aids, Hiv, Co2, Corona, Sarscov2, journalisten staan vooraan bij het deelnemen aan de georganiseerde misdaad. Neem nu Maarten Keulemans bijvoorbeeld. De wetenschapsredacteur van de Volkskrant. Die het bedrog van virologie Marion Koopmans ondersteunt door dood leuk te beweren dat virussen niet kunnen bestaan zonder weefsel, wat het uitblijven van een zuiver isolaat van Sars-cov-2 zou moeten verklaren. Terwijl virussen heel goed kunnen zonder weefsel. Zeker Sars-cov-2 want dit virus is zo besmettelijk dat het via aerosolen besmet. Het virus verspreidt zich ook via riolen en keukenkastjes. Maarten Koopmans liegt de wetenschap. En draagt daarmee bewust bij aan het terrorisme, de georganiseerde misdaad en de massamoord van het OMT en het RIVM.

In de sociale media en anderszins voeren journalisten voortgaand aanvallen uit op de personen met een andere dan de gangbare mening der journalisten. Daarbij schuwen journalisten het niet op de man te spelen, te zuigen en het bloed onder de nagels vandaan te halen. En als ze dan eens een keer weerwoord krijgen en iemand ze de sloot in duwt is de wereld te klein want iedereen moet de journalisten gewoon hun werk laten doen. Dat is een vergissing. De Nederlandse journalisten blinken uit in het zijn van hulppersonen voor georganiseerde ambtelijke misdaad en terroristen. De Telegraaf loopt al 123 jaar voorop bij het support leveren aan de beweging die de Holocaust heeft bewerkstelligd en as we speak de volgende Holocaust voorbereidt die zoals het er naar uitziet zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.

Share |

Permalinks