U bent hier: Home / Journalisten gevaar volksgezondheid

Journalisten gevaar volksgezondheid

by J.L. de Kreek — last modified 28-03-2021 03:00
Opgeslagen onder:

In het Algemeen Dagblad afgelopen zaterdag staat een groot dubbelinterview met minister Hugo de Jonge en RIVM directeur Jaap van Dissel. Jaap van Dissel kan niks met de klachten over de PCR-test want hij weet hoe die test in het ziekenhuis werkt. Minister Hugo de Jonge wordt bedrogen door Jaap van Dissel. Van Dissel wordt daarbij geholpen door het Algemeen Dagblad. Jaap van Dissel en zijn adviezen aan de minister zijn een regelrecht gevaar voor de volksgezondheid. Er klopt wetenschappelijk helemaal niks van wat Jaap van Dissel stelt en beweert. Jaap van Dissel zuigt de pandemie uit zijn duim.

De minister, zo blijkt uit de rechtspraak in verband met Viruswaarheid, kan en mag vertrouwen op de adviezen die hij krijgt van speciaal daarvoor aangestelde deskundigen. Zoals de leden van het RIVM en OMT.

Het is in de Nederlandse staatsrechtelijke verhoudingen ongebruikelijk dat de minister adviezen die hij krijgt van de speciaal daarvoor aangestelde deskundigen, in detail op wetenschappelijke waarheid onderzoekt. Minister Hugo de Jonge is schoolmeester. Geen laborant. Dat de minister op internet alle objectieve documentatie kan vinden waaruit opzichtig blijkt dat hij wordt bedrogen door Jaap van Dissel doet daaraan niks af.

De taak van de journalistiek en media is het controleren van de macht. Het is het werk van de journalist om te controleren of de bestuurders hun werk goed doen. Journalisten hebben daarbij vrije meningsuiting. Dit wil zeggen dat zij de ruimte bezitten om beschuldigingen te uiten indien daarvoor gronden zijn. Die gronden worden aangeleverd door de Wappies in Wappiestan. De Twitterfeeds van alle Wappies bij elkaar bevatten meer verwijzingen naar objectieve informatie dan alle data van het RIVM en OMT over corona bij elkaar. Internet is een grote database waarin iedereen, ook de journalisten van het Algemeen Dagblad, handig zoekend de wetenschappelijke publicaties kunnen vinden waaruit blijkt dat minister Hugo de Jonge wordt bedrogen door Jaap van Dissel.

Al het hele jaar wordt op internet door veel mensen gecommuniceerd dat er niks deugt van de Coronamaatregelen. Vanaf het begin gedraagt de journalistiek zich als loopjongen van de personen die de boel bedriegen. Deze vorm van deelname van journalisten aan misdaden is niet uniek. Dat blijkt schering en inslag te zijn. Niet alleen de misdadigers die schuldig zijn aan het Coronaterrorisme worden geholpen door journalisten. Ook de georganiseerde misdaad die kinderen misbruikt wordt door journalisten geholpen. En de terroristen die het gehele Joodse Volk belagen. De terroristen die schuldig zijn aan de aanslagen in de VS 11 september 2001 worden ook volop geholpen door journalisten met hun leugens dat de vliegtuigen de torens van de Twin Towers hebben laten instorten.

Het Algemeen Dagblad, journalisten in het algemeen, kunnen zich beter ervan bewust zijn dat hulppersonen van terroristen en georganiseerde misdaad ook gewoon strafrechtelijk worden vervolgd. Dat is een staande traditie in Nederland. Cultuur. Kunnen de journalisten weten. Nu met de oorlog van de journalistiek en media in samenwerking met de Coronaterroristen tegen de burgers, kunnen journalisten zich beter gewoon aan de feiten houden om niet de kans te lopen te worden aangeklaagd voor deelname aan het terrorisme gerelateerde bedrog van het RIVM en OMT. Er zijn allang reeds allemaal inleidende beschietingen geweest. Dus op enige moment zal de bal rollen. En moet het Algemeen Dagblad zich verantwoorden voor het Coronatribunaal.

Share |

Permalinks