U bent hier: Home / Journalisten initiatiefnemers Holocaust

Journalisten initiatiefnemers Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 01-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Iedereen die de krant leest of naar de NOSS kijkt of luister dient zich ervan bewust te zijn dat journalisten en schrijvers de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl is het creatieve brein van de Holocaust. In zijn dagboeken getuigt hij van zijn vinding en zijn communicatie daarover met het Wereldhuis van de familie Rothschild. Verder beschrijft journalist Theodor Herzl in zijn dagboeken die de Telegraaf in 1922 in bezit kreeg zijn ideeën en actieve lobby voor de vestiging van wereldmacht voor de familie Rothschild en het beschermen van de bezittingen van de familie.

De voorbereidingen op de Holocaust zijn getroffen door journalisten, en schrijvers en hun terreurbeweging: de Beweging van Herzl. Dit is een organisatie met antisemitische doelstellingen en de wil alle Joden ter wereld te onderwerpen aan het gezag van het Wereldhuis van de familie Rothschild. Op dit moment worden onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door deze terreurbeweging van journalisten en schrijvers, die daarmee een gevaar is voor de rechtsorde. En ontkennen journalisten als Chris Klomp de terrorisme gerelateerde bedreigingen en bedrog ook nu de feiten op straat liggen.

Op de website www.holocaustles.nl zijn de authentieke onvervalste documenten te vinden die objectief bewijzen dat wat veel mensen denken namelijk dat de elite en de media een crimineel complot uitvoeren tegen de mensheid, niks dan de waarheid is. Meeste mensen beroepen zich op documenten die nu juist net niet het bestaan van dit complot objectief bewijzen zoals the Protocols of the Elderly of Sion. Of ze beginnen over Illuminatie of iets dergelijks wat totaal niet van belang is om het bestaan van het complete van de elite en media tegen de mensheid objectief te bewijzen. Deze criminele samenwerking bestaat aanstaande augustus 123 jaar.

Share |