U bent hier: Home / Journalisten ondermijnen samenleving

Journalisten ondermijnen samenleving

by J.L. de Kreek — last modified 17-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De propaganda van journalisten om hun werk te kunnen blijven doen en verlost te blijven van schelden en dreigingen van zogenoemde “wappies” of “covidiots” staat de vaststelling dat journalisten kennelijk doelbewust de samenleving ondermijnen niet in de weg. Journalisten vormen een beweging die is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel de Endlösung en oppermacht te bewerkstelligen. De brondocumenten van deze beweging worden door journalisten opzettelijk niet meegedeeld aan het publiek. Journalisten strijden actief tegen personen die deze documenten openbaren of analyseren.

Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door deze beweging van journalisten om weg te kijken van de feiten en deel te nemen. Ten gevolgen daarvan zijn misdrijven tegen de veiligheid van de staat en bondgenoten en (voorbereiden van) internationale misdrijven (nog) niet strafrechtelijk vervolgd. Zo kan het bestaan dat Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan zijn gesneuveld omdat Geert Wilders opzettelijk op afstand de bermbom heeft laten afgaan doelbewust misbruikmakend van zijn vrije meningsuiting bij en tijdens gewapend conflict zonder dat journalist Arnold Karskens of Chris Klomp er een woord aan vuil maakt.

Sterker, journalist Arnold Karskens noemt zich nazi-jager terwijl hij willens en wetens onder de pet houdt dat de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann, de grote initiator is van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de journalist was die te Basel 1897 de beweging heeft opgericht van journalisten en media die vandaag de dienst uitmaakt. Vrijwel niks van wat in de Mainstream media staat wat relevant is kan worden vertrouwd. Althans het meeste niet. Alles wat daarin staat over de Holocaust en over 9/11 en over Hiv en over AIDS en over CO2 en over Covid19 en over de kinderbescherming en mogelijk over de aanslag op de MH17 is een leugen.

Bijna het hele narrative in de Mainstream journalistiek is fake, vals, verzonnen. Doelbewust. Bedoeld om het grote publiek in angst te plaatsen en of anderszins te misleiden en te onderwerpen aan het gezag van de beweging van journalisten die is opgericht te Basel 1897 om oppermacht te vestigen. Journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad lijkt reeds te denken dat het al zover is en dat hij de man is die bepaalt welke informatie op internet schadelijk is en welke niet.

Dan Saskia Belleman. Die namens de Telegraaf verslag heeft gedaan van de rechtszaken tegen Geert Wilders. Haar berichtgeving daarover lijkt er vooral op gericht te voorkomen dat het publiek bekend wordt met het feit dat a) de held van Geert Wilders de Holocaust heeft bedacht en b) de Telegraaf de ideeen al in 1922 in bezit had en het prachtig vond en c) dat onderdelen van de staat terrorisme gerelateerd worden bedreigd en bedrogen door de beweging waarvoor de Telegraaf al sinds 1922 werkt. Met andere woorden, het zijn de journalisten en hun media en niet het publiek die het huftertje zijn.

Share |

Permalinks