U bent hier: Home / Journalisten spreekbuis georganiseerde misdaad

Journalisten spreekbuis georganiseerde misdaad

by J.L. de Kreek — last modified 17-05-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klop besluit na meer dan een jaar Corona naar zichzelf te kijken en noemt alles wat hij van anderen niet vindt deugen. De kwestie met Corona is dat de Wappies gelijk hebben en worden aangevoerd door mafkezen waardoor de journalistiek nog altijd veinzen kan dat er überhaupt een virus bestaat wat biologisch is en Sars-cov-2 genoemd wordt. Virologie is niet het aller moeilijkste om te begrijpen. Er zijn virussen en er is het immuunsysteem. Dit systeem maakt witte bloedlichaampjes die de virussen bestrijden. Koorts is het gevecht van deze bloedlichaampjes tegen virussen. Bij griep is het gebruikelijk uit te zieken met een grog en paracetamol. Bij vliegende Ebola moet iedereen ver uit de buurt blijven van besmette personen.

De grap van het nieuwe Coronavirus is de besmettelijkheid. De ene variant is besmettelijker dan de ander. Des te besmettelijker des te ongevaarlijker het virus. Het verkoudheidsvirus is zeer besmettelijk waardoor het alleen verkoudheid levert. Er zijn verschillende griepvirussen. Elk jaar heerst er griep en sterven mensen aan griep. Van meet af is door de WHO gecommuniceerd dat Sars-cov-2 een griepachtig virus is. Alles wijst erop dat Covid-19 eigenlijk griep is want griep is uit de statistieken verdwenen terwijl het virus soortgelijk is aan dat van Sars-cov-2 en een soortgelijke besmetting kent. Sars-cov-1 is de voorloper van Sars-cov-2. Van Sars-cov-1 staat vast dat Chloroquine daar goed tegen werkt. Van Covid19 staat kwantitatief en kwalitatief vast dat handhaving van het Zelenko-protocol de beste werkwijze is voor bestrijding van de pandemie van het virus. Had Hugo de Jongen de kwakzalversmotie aangenomen dan was iedereen de Coronacrisis allang weer vergeten. En waren er geen 15.000 doden te betreuren geweest.
><br>De vraag is vervolgens waarom journalist Chris Klomp de feiten niet op een rijtje heeft terwijl bijkans de hele bibliotheek aan wetenschappelijke publicaties in verband met virussen en Sars-cov-2 online staat? Het antwoord daarop is het DNA of de cultuur wat tussen de mensen zit die deelnemen aan of belang hebben bij de beweging die is opgericht en wordt geleid door journalisten en sinds 1896 actief strijdt met het oorlogsdoel de Franse Revolutie om te wentelen en oppermacht te vestigen voor fascisten. Journalisten met een Perskaart van de NVJ zijn de spreekbuis van terroristen en georganiseerde misdaad. Terrorisme en internationale misdrijven op het eigen volk verdedigend en leiding gevend aan de uitvoering. Deze beweging van journalisten en hun media staat aan de basis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. En strijdt thans reeds meer dan 123 jaar tegen de mensheid voor oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de held van Thierry Baudet, Geert Wilders en Adolf Eichmann.

Share |

Permalinks