U bent hier: Home / Journalisten strijden tegen Joden

Journalisten strijden tegen Joden

by J.L. de Kreek — last modified 02-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn de strijd van journalisten en hun media tegen assimilatie van Joden. Het creatieve brein van de Endlösung en de Holocaust is de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Zijn organisatie, vereniging Erez Israël, doet zich voor als Joodse organisatie. Het is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel de Joden uit te roeien en Palestina te Koloniseren als Koninkrijk voor het Wereldhuis van de familie Rothschild. De Telegraaf was al in 1922 bekend met de plannen van de collega’s in de journalistiek voor Holocaust. Journalisten maken het nieuws.

Ook in 2020 strijden journalisten tegen assimilatie van Joden. Door onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd te bedreigen en bedriegen om de inhoud van de website www.holocaustles.nl niet te objectiveren. Net als in 1922 is de Telegraaf op de hand van de Beweging van Herzl. En publiceert het niks over de actuele Jodenvervolging die pijnlijk hard aankomt. Het maakt niet uit welke journalist de feiten wordt voorgehouden. Ze beginnen te schelden, beledigen en dreigen. Bij de Wereld Draait Door gaat men zelfs mishandelen om de Beweging van Herzl van dienst te zijn.

De strijd van de journalistiek en media tegen de Joden is na de oorlog niet gestreden. Journalisten en hun media gaan onverminderd voort in hun queeste voor oppermacht. En nemen deel aan de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Door niet eens de natuurkundefeiten respecteren die iedereen onderwezen krijgt in het algemeen onderwijs. Zoals Newton en de wet van behoud van impuls. De journalistiek en de Mainstream media verspreiden niet alleen onzin over de Holocaust en 9/11. Hetzelfde is aan de hand met de MH17 en misbruik van minderjarigen en Hiv &AIDS en CO2 en Corona.

Op geen enkel domein blijken journalisten in staat getrouw en objectief feiten te verslaan. Liegen, bedriegen, framen, geen middel wordt geschuwd door journalisten om te kunnen volharden in opzichte leugens. Journalisten als Chris Klomp strijden actief tegen personen met een andere mening. De man die zijn geld verdient met vrije meningsuiting is niet te beroerd de verhalen over de echte feiten en de waarheid te verstommen. Joden voelen zich bedreig door de journalistiek en media omdat de journalistiek en media zelfs na uitgebreide publicatie van de objectieve brondocument nog altijd niet bereid zijn het echte verhaal van de Holocaust te vertellen.
><br>Erger dan dat is dat al die journalisten en hun media gewoon actief deelnemen aan de voorbereidingen op de volgende Holocaust die journalist Theodor Herzl al in 1895 heeft gepland. De oprichters van Verenging Erez Israël hebben hun plannen voor terreur en oppermacht gespiegeld aan profetieën uit de Bijbel. De Endlösung en de Holocaust zijn voorspeld in de Bijbel. De voorspellingen zijn vervuld. En voordat de belangrijkste voorspelling zal worden vervuld namelijk die van Ezechiël 44:2-3 vindt eerst de Holocaust van Ezechiël 38 3n 39  plaats. Deze Holocaust zal plaatsvinden op de Bergen van Israël De aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001 zijn daarvan het startschot!

Share |

Permalinks