U bent hier: Home / Journalisten versus Complotclowns

Journalisten versus Complotclowns

by J.L. de Kreek — last modified 18-06-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Soms heeft Geert Wilders gewoon gelijk. Journalisten zijn tuig van de richel. Er is geen beroepsgroep waarin de beroepsbeoefenaars crossmediaal zich schuldiger maken aan werken voor terroristen en georganiseerde misdaad dan in de journalistiek. Wat Complotclowns stellen en beweren over sadistisch seksueel kindermisbruik en kindermoorden is echt. Deelnemers aan de beweging die zich hieraan schuldig maken zijn experts in rituelen, cultuurverandering, voodoo en hekserij. Het nadeel van Complotclowns is dat zij complotdenken en te weinig kennis en/of ervaring bezitten om het grote complot om mensen te benadelen te bewijzen. De velen video’s en de eindeloze publicaties ten spijt zijn Complotclowns niet bij machte net die feiten ter tafel te leggen en die juridische acties in te zetten die noodzakelijk zijn om de rechterlijke macht te kunnen overtuigen.

Het sadistisch misbruik van kinderen in Nederland wordt gepleegd door personen waarop de rechtspraak vertrouwt. De misbruikers zijn ketenpartner van de rechtspraak. Zij bedriegen de rechtspraak willens en wetens. De rechtspraak ziet dit niet. Kinderrechters kunnen dit niet constateren want zij worden zwaar bedrogen door personen in ambtelijke hoedanigheid die stellen en beweren dat zij kinderen beschermen terwijl zij de kinderen juist misbruiken. De Jeugdzorgfeiten kwalificeren als mensenhandel. De Jeugdzorg en de Kinderbescherming leggen beslissingen van rechters uit eigen naam ten uitvoer. Een van de prominente oud bestuurders van de Jeugdzorg is thans secretaris-generaal bij het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. De afdeling Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd van het ministerie van VWS is nalatig in het uitvoeren van de controle op de Jeugdzorg. Bovendien legt deze inspectie artsen boetes op waardoor de bevolking toegang wordt onthouden tot geneesmiddelen die de pandemie van het virus Sars-cov-2 snel veilig en goedkoop bestrijden.

De secretaris-generaal van het ministerie van WVS is gepromoveerd op het onderwerp Ongetemde Problemen. Hij is initiatiefnemer van de Slimme Overheid of de Slimme Gemeente. En werkt samen met antropologen die bestuurders en boardrooms trainen in Deep Democracy. Deze antropologen zijn tevens de expert rituelen, verandering, voodoo en hekserij. En werden direct na de moord op Marianne Vaatstra ingevlogen in het AZC te Kollum om crisis te managen. Dat was toen mensen dachten dat er sprake was van een rituele moord. Het amateurisme en gebrek aan ervaring der Wappies, Clowns en Complotdenkers staat eraan in de weg dat ze gelijk krijgen van de rechtspraak. Of het nu Micha Kat is of Wouter Raatgever of Wim Dankbaar of Willen Engerd en Jeroen Pols. Hun werkwijze deugt niet. Door het complotdenken hebben ze allemaal een onmetelijk groot bord voor het hoofd en zien ze in alle togadragers Satan persoonlijk die de magistraten bestuurt en tot afwijzingen dwingt. De rechtspraak wordt zwaar bedrogen door ketenpartners ten gevolge waarvan in Nederland kinderen massaal sadistisch seksueel en anderszins worden misbruik en vermoord.
><br>Of kinderen ook letterlijk op het offerblok worden gelegd en worden omringd door een heksenkring van prominente Nederlanders die hun bloeddrinken is niet te zeggen. Zeker is dat het belang der kinderen in ieder geval wordt geofferd voor de omzet van “the corporate tribe” of "de Jeugdzorgindustrie" zoals advocaat Nakad dat zou noemen. En voor bevrediging van perverse prikkels anderszins. Het misdadige aan journalisten is het moedwillig wegkijken en het doodzwijgen van de feiten. En het opzichtige deelnemen. Het bedrog en de misdaad in de journalistiek is niet van gisteren. Daarvoor is speciaal door journalisten een beweging opgericht te Basel 1897. Een beweging van journalisten en hun media staat aan de basis van de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de Coronacrisis en georganiseerd sadistisch kindermisbruik in de Jeugdhulp. De wereld van geïnformeerde mensen bestaat uit meer data dan waarop journalisten zich baseren. De informatie in de journalistiek komt van het Algemeen Nederland persbureau. Tot voor kort eigendom van de entertainment industrie van John de Mol.

Share |

Permalinks