U bent hier: Home / Journalisten voeren oorlog

Journalisten voeren oorlog

by J.L. de Kreek — last modified 30-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De constatering is dat de Mainstream journalisten en hum media deelnemen aan de statelijk acterende Beweging van Herzl die is opgericht te Basel 1879 met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen. De Mainstream journalisten en hun media zijn strijders in vreemde krijgsdienst. Persvrijheid gebruiken zij als wapen voor realisatie van criminele doelen. De Beweging van Herzl heeft de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust bewerkstelligd. En 9/11. En de Coronacrisis. Het bedreigt en bedriegt onderdelen van de Staat terrorisme gerelateerd om de feiten onder de pet te houden waardoor het een gevaar is voor de rechtsorde.

Er is bijna geen mediaoutlet wat niet bewust deelneemt aan het internationaal terrorisme en de georganiseerde misdaad van de Beweging van Herzl. De Beweging van Herzl wordt gevoed en geleid door journalisten, schrijvers, publicisten, zogenaamde deskundigen en hun media waaronder antropologen die bestuurders en boardrooms trainen in Deep Democray. Deze trainers worden geregeld opgeroepen door de terroristische media om te verschijnen en platformpolygaam het publiek diepgaand te misleiden over wat er werkelijk speelt allemaal.

In ieder geval sinds de eerste strafzaak tegen Geert Wilders wordt voor de journalistiek en media zichtbaar werk gemaakt van de ontmaskering van de Beweging van Herzl waaraan Wilders prominent deelneemt. Met journalist Saskia Belleman van de Telegraaf voorop. Het bijzondere aan de Telegraaf is dat het al sinds 1922 in bezit is van de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme en dat het tot op de dag van vandaag terrorisme gerelateerd zwijgt over de partners van de Telegraaf die actief de vorige Holocaust hebben voorbereid. En vandaag actief de volgende Holocaust voorbereiden.

In twee keer tien minuten is een en ander met argumenten onderbouwd vanuit de bunker te Schiphol bij en tijdens het hoger beroep in de tweede strafzaak tegen Wilders, een en ander aan het publiek waaronder Saskia Belleman meegedeeld. En nog zwijgt deze journaliste die daarmee een gevaar is voor de rechtsorde. De vrije meningsuiting van journalisten gaat niet zo ver dat zij dagelijks hun ongeremde onbewezen en ongeloofwaardige stellingen en beweringen in de ether mogen slingeren. Op enig moment is de dagelijkse hoeveelheid desinformatie die via de regulieren kanalen over de mensen wordt uitgestort, niet anders dan als bewuste deelname te begrijpen.

Ook de strijd van Mainstream journalisten en hun media tegen zij die de waarheid en de feiten openbaren wordt gezien als oorlogshandeling. Er is geen onderwerp waarover de journalistiek en media niet bewust liegen en bedriegen in het belang van de grote UBO van de Beweging van Herzl. De Mainstream journalistiek en media is geworteld in het werk van journalist Theodor Herzl. Herzl is bijkans de uitvinder de massamedia en desinformatie. Bovendien is hij het creatieve brein van de Endlösung. De journalist die eind 19e eeuw het hardst werkte voor realisatie van de Jodenvervolging als middel voor zijn patroon om oppermacht te vestigen. Juist toen antisemitisme in West Europa vrijwel was verdampt dankzij de vrijheid- en gelijkheidsbeginsels van de Franse Revolutie.

Share |

Permalinks