U bent hier: Home / Journalisten wassen misdaden wit

Journalisten wassen misdaden wit

by J.L. de Kreek — last modified 17-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Neem bijvoorbeeld journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad. Die heeft op Ad.nl weer eens een uitgebreid artikel over complotdenkers die volgens hem vaak echt sekteleidertjes zouden zijn. De bronnen van journalist Chris Klomp zijn de the usual idiots van Stichting Skepsis die ook schrijven voor kloptdatwel.nl. Uiteraard bespreekt Chris Klomp de aanslagen in de VS 11 september en de Joden. Journalist Chris Klomp weet hoe het zit met 9/11 en de Joden want de feiten zijn hem voorgehouden. Ook weet Chris Klomp hoe het zit met de georganiseerde misdaad in de Jeugdhulp. Journalist Chris Klomp heeft besloten weg te kijken. En gewelddadig zwijgend toe te stemmen.

Journalisten als Chris Klomp die na al die jaren nog altijd Stichting Skepsis als bron citeren zijn niks waard. Of nemen doelbewust deel aan de terreurbeweging die belang heeft bij het werk van Stichting Skepsis en de bestuurders. Blijkens het artikel van Chris Klomp zouden ze bij Stichting Skepsis ook alles af weten van het complot tegen de Joden waardoor Hitler ze heeft vergast. Daarom dat complottheorieën volgens Stichting Skepsis en journalist Chris Klomp gevaarlijk zijn. Wat betreft de Joden heeft zich afgelopen tien jaar het een en ander afgespeeld recht onder de neus van journalist Chris Klomp en zijn collega’s in de journalistiek en media. 

De authentieke brondocumenten zijn ontdekt van de terreurbeweging die wordt bediend met de mening van Stichting Skepsis en Chris Klomp en die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Het blijkt zo te zijn dat journalisten en hun media in ieder geval sinds 1897 doelbewust hand en span diensten verlenen aan de terreurbeweging die opzettelijk de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd voor oppermacht. Er is geprocedeerd over deze ontdekking. Vervolgens worden onderdelen van de Staat der Nederlanden bedreigd met terrorisme door journalisten om de ontdekking van de brondocumenten van het internationaal terrorisme te verhelen. 

Journalist Chris Klomp is met documenten onderbouwd gewezen op deze terroristische dreigingen. En hij heeft besloten zijn neus ervoor op te halen want hij vindt dat de boodschapper een "complotdenker" of "gekkie" of "wappie" is. Journalist Chris Klomp lijkt net als veel van zijn collega’s in de journalistiek en media deel te nemen aan internationaal terrorisme en georganiseerde misdaad. Elke keer na iedere ramp duiken journalisten als Chris Klomp op om anders denkende van de platforms te jagen en te demoniseren als complotdenkers. En waarom? Waarom is het nodig voor journalisten zo hard te liegen? Het aantal slachtoffers en de schade is onaftelbaar. 

Zes miljoen Joden zijn vermoord omdat journalisten en hun media een terreurbeweging zijn gestart te Basel 1897 met het oogmerk bepaalde industriëlen waarmee Bill Gates vandaag samenwerkt oppermachtig te maken. De authentieke brondocumenten die de waarheid van deze terroristische samenspanning objectief bewijzen staan op www.holocaustles.nl. De agenda van de terreurbeweging die verantwoordelijk voor het internationaal terrorisme en agressie tegen Joden en antisemitisme is geschreven door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Deze journalist is het creatieve brein van de Holocaust. De Telegraaf had de plannen van deze journalist al in 1922 in bezit en vond het prachtig. Journalist Chris Klomp en zijn collega’s in de journalistiek en media doen vandaag hun stinkende best om de waarheid onder de pet te houden.

Share |

Permalinks