U bent hier: Home / Journalisten zijn fraudeurs

Journalisten zijn fraudeurs

by J.L. de Kreek — last modified 16-07-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Niemand kan journalisten nog vertrouwen. Na drie golven, twee lockdowns en heel veel via internet gedeelde objectieve informatie is er geen enkele journalist die het terrorisme gerelateerde bedrog der medisch geneeskundig specialisten herkent en ontmaskert. Journalisten als Chris Klomp blijven zich stijfkoppig vasthouden aan hun eigen gelijk en maken iedereen belachelijk die de feiten op een rijtje hebben. Journalist Chris Klomp blinkt uit in het beschuldigen van mensen van domheid omdat ze niet zijn redeloosheid volgen. Chris Klomp heeft geen enkele academische ervaring. Hij schrijft omdat hij daarmee geld verdient. Wat de feiten zijn boeien hem helemaal niks.

Daarin staat journalist Chris Klomp niet alleen. Elke dag weer is het ontgoochelend zo feiten vrij journalisten menen hun brood te kunnen verdienen. Het is niet dat journalisten zich vergissen in een feitje wat iedereen kan gebeuren. Nee, journalisten liegen en bedriegen willens en wetens in verband met de grote onderwerpen. En zij staan aan de basis van organisaties die misdaden bewerkstelligen. Journalisten vertellen nooit iemand dat de Holocaust de idee is van een prominente Oostenrijkse journalist en dat hij daarover al in 1895 schreef aan het wereldhuis van de familie Rothschild. Blijkt uit zijn dagboeken.

Het is ook evident dat journalisten betrokken zijn bij de bewerkstelliging van de Coronacrisis. Vooral wetenschapsjournalisten hebben er een handje. Ze bedenken wetenschap waar iedereen bijstaat en verzinnen de feiten. Er is geen nieuw Coronavirus. Vaccins zijn niet nodig. Er zijn helemaal geen Coronamaatregelen nodig. Er is griep zoals elk jaar. Het ene jaar wat meer dan het andere jaar. En er zijn generieke antivirale geneesmiddelen die in kleine hoeveelheid enkele dagen gebruikt iedereen geneest van Covid19-klachten. Bijna niemand hoeft naar het ziekenhuis met Covid19 omdat er geneesmiddelen bestaan die iedereen bij de eerste klachten van de huisarts zou moeten kunnen krijgen. De strijd tegen toegang tot deze geneesmiddelen is een internationaal misdrijf en wordt gepleegd door journalisten en medisch geneeskundig specialisten.

Share |

Permalinks