U bent hier: Home / Journalisten zijn georganiseerde misdaad

Journalisten zijn georganiseerde misdaad

by J.L. de Kreek — last modified 06-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Coronacrisis is het volgende bewijs van corruptie in de journalistiek. Journalisten imponeren als georganiseerde misdaad. Misschien dat journalisten dit niet zo bedoelen alleen de werkelijkheid is wel zo. Huisarts Rob Elens is een held. Zijn petitie voor hydroxychloroquine en andere antivirale middelen en zijn website voor zelfzorg zijn by the book! Www.zelfzorgcovid19.nl. Iedereen mocht willen zo’n huisarts te hebben. De feiten liegen niet. Corona is al sinds januari 2020 in Nederland. De sterfte beweerdelijk door het virus stijgt exponentieel bij en tijdens het ingaan van de Coronamaatregelen. De Coronapatiënen worden vermoord door de georganiseerde misdaad in de zorg die ook verantwoordelijk is voor dertig miljoen Aids-doden! En de journalistiek zag dat het goed was.

Bovendien is deze georganiseerde misdaad in de zorg verantwoordelijk voor gedwongen verdwijning van minderjarigen, mensenhandel, kindermisbruik en kindermishandeling. Dit wordt eufemistisch kinderbescherming genoemd. De groep die hiervoor verantwoordelijkheid draagt organiseert zich rond bepaalde ambtenaren en journalisten. En is getraind in Deep Democracy. Journalisten leveren de mensheid een liederlijke clusterfuck die niet onbeantwoord mag blijven. Journalisten blijken de grote initiators te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945. De archieven van de Telegraaf bewijzen objectief dat de Wakkerste Krant Van Nederland de ideeën in het Concertgebouw te Amsterdam 1922 zijn overhandigd in de vorm van de Dagboeken van een bekende Oostenrijkse journalist. De correspondent van de Telegraaf vond het prachtig. Theodor Herzl is de naam van de grote boef die de Endlösung en de Holocaust heeft bedacht en eind 19e eeuw het voortouw nam in verband met de realisatie waarvan hij rond 1900 wist dat het ongeveer in 1940 zou plaatsvinden.

De feiten zijn allemaal makkelijk te zien en begrijpen wanneer de authentieke brondocumenten erbij worden gepakt waarvan de journalistiek en media tot op heden in staat zijn gebleken die onder de pet te houden. Anno 2020 pretendeert journalist Arnold Karskens, om een aansprekend voorbeeld te noemen, dat hij Nazijager is terwijl hij ongemeen laf en achterbaks uithaalt naar de maker van de website www.holocaustles.nl waarop de feiten zijn gepubliceerd die objectief bewijzen dat Arnold Karskens een huichelaar is die meer imponeert als een ordinaire roodnekje dan als een integere journalist. Er komt geen eind aan de lijst met bekende journalisten die met naam en toenaam aan de schandpaal moeten. De een gerenommeerder dan de ander. Journalisten steken elkaar traditie getrouw veren in de reet en branden iedereen collectief en individueel af die er een andere mening op na houdt. Denk aan journalist Chris Klomp. Zijn naam betekent LAFFAARD in het Ivriet!

11 september 2001 zijn in de Verenigde Staten van Amerika krankzinnige aanslagen gepleegd waarbij bijna vierduizend mensen zijn omgekomen. Na die aanslagen hebben nog vele reddingswerkers het leven gelaten omdat zij aandoeningen kregen die lijken op vergiftiging. Werkelijk niemand in de Nederlandse journalistiek die even de natuurkunde-feiten opsomt die iedereen gehad heeft op school waaruit makkelijk blijkt dat wat meeste mensen denken te zien in de beelden van die aanslagen op de torens van de Twin Towers domweg niet kan. Of iemand heeft het beeldmateriaal gemanipuleerd. Of die vliegtuigen waren in werkelijkheid geen vliegtuig. Of de vliegtuigen waren enhanced. De vorm waarin de drie torens van de Twin Towers zijn ingestort is sluitend bewijs van controled demolition. Née, niet als journalisten het voor het zeggen hebben. Journalisten noemen het een complottheorie wanneer de waarnemingen gelegd worden langs de meetlat van de Natuurkunde die goed genoegd is om Elon Musk naar Mars te laten vliegen!

Wat de Nederlandse politiek doet met het Coronavirus is krankzinnig. Het wordt daartoe aangezet door georganiseerde ambtelijke misdaad die samenwerkt met een terreurbeweging. Ook de Slimme Overheid genoemd. Bovendien is de Slimme Overheid mede verantwoordelijk voor de flauwekul in verband met CO2. Wanneer Elon Musk op Mars is met zijn raket is het te hopen voor hem dat hij voldoende CO2 bij zich heeft omdat hij daarmee een ecosysteem kan bouwen op Mars. De factor waarmee CO2 bijdraagt aan de opwarming van de aarde staat gelijk aan één. Dit betekent niks anders dan dat CO2 geen enkele rol speelt in verband met de opwarming van de aarde waarvan wetenschappers stellen en beweren dat het komt door menselijk toedoen. Kijk gewoon in BINAS. De extra opwarming door de mens wordt bewerkstelligt middels de wereldwijde massale boomkap. Omdat bomen worden gekapt is er minder schaduw en wordt minder zonlicht omgezet door fotosynthese en wordt de aarde warmer en wordt de lucht rond de aarde warmer. Als iedereen zich gewoon houdt aan de eenvoudige basisfeiten zoals niet in de keuken schijten, gaan journalisten misschien het licht nog eens zien. Potjandorie.

Share |

Permalinks