U bent hier: Home / Journalistiek en terrorisme

Journalistiek en terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 02-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Ook in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog was journalistiek een dekmantel voor de terroristische organisatie der Zionisten die sinds 1897 doelbewust de Holocaust voorbereidt. Het creatieve brein van de Holocaust blijkt een bekende journalist te zijn. Te Parijs 8 juni 1895 schreef hij zijn ideeën op in zijn correspondentie met het wereldhuis van de familie Rothschild. Dit is terug te lezen in de dagboeken van deze journalist. Daarin zijn net als in overige publicaties der Zionisten de instructies terug te vinden voor wereldmacht voor dit wereldhuis. Daaronder vergaande beperkingen op vrije meningsuiting. Daarom dat sommige personen vinden dat Palestijnen niet mogen demonstreren op de Dam.

Journalisten blijken ook na de oorlog een hoofdrol te spelen met betrekking tot het faciliteren van terrorisme. In het oog springende voorbeelden zijn de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Geen enkele perskaartjournalist in Nederland publiceert de objectieve feiten en omstandigheden die bewijzen dat een andere groep de daders moet zijn omdat de torens van de Twin Towers niet ten gevolge van de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. De journalistiek citeert bereidwillig de fabels van Pepijn van Erp & co. Dat de soortelijke massa van aluminium significant kleiner is dan staal zegt de Nederlandse journalistiek kennelijk helemaal niks.

Journalisten aanspreken op het feit dat hun mening over de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 niet is geworteld in de realiteit  heeft geen enkele zin. Dan gaan ze schelden, beledigen en dreigen. De officiële mening over die aanslagen staat haaks op de natuurwetten die iedereen onderwezen krijg in het middelblaaronderwijs. Journalisten gaan er ook prat op dat CO2 de oorzaak is van opwarming en dat daarom de uitstoot van CO2 negatief moet zijn. Dit kan helemaal niet want de Global Warming Potential van CO2 staat gelijk aan een. Kennis bij biologie in het middelbaar onderwijs zoals dat CO2 nodig is voor fotosynthese en de aanmaak van zuurstof brengen journalisten niet in de praktijk waardoor zij steun verlenen aan georganiseerde misdaad. Dit is opzettelijk. De journalistiek is al sinds 1895 betrokken bij de ontwikkeling van de plannen voor Holocaust. En wereldmacht voor de Zionisten.

Share |

Permalinks