U bent hier: Home / Kabinet wordt bedrogen

Kabinet wordt bedrogen

by J.L. de Kreek — last modified 03-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het Kabinet en het Parlement worden doelbewust bedrogen door de ambtenaren van het Outbreak Management Team met betrekking tot de noodzaak van de actuele Coronamaatregelen. Dit bedrog is terrorisme gerelateerd en wordt gefaciliteerd door onder andere Bill Gates, Big Tech en de Mainstream media. Covid-19 is mogelijk in een laboratorium tot stand gekomen. Gewoon data journalistiek leert dat Covid-19 een griepachtig virus en lockdown stupide is. Het OMT wil het virus laten voortkabbelen. De hele tijd gaat het over de piekbelasting in de gezondheidszorg terwijl de noodhospitalen niet eens zijn gebruikt.

Bovendien is het meest schandalige en misdadige aan het geheel dat het antivirale medicijn wat 90+% genezing levert in de eerste lijn niet mag worden voorgeschreven door huisartsen van ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor het managen van de Coronacrisis. De minister van justitie en veiligheid maakt nu een wet om de 1,5 meter samenleving democratisch te verankeren op basis van terrorisme gerelateerd bedrog van het OMT. Het is om piswoest te worden van de Nederlandse journalistiek wat zich de hele tijd druk maakt om wat mensen denken in plaats dat het de feiten weergeeft zoals ze zijn. Sommige feiten staan niet open voor debat zoals dat lockdown geen enkele toegevoegde waarde heeft bij het bestrijden van een nieuw griepachtig virus als Covid-19. Dat is reeds uit onderzoek gebleken aldus een door de WHO vorig jaar gepubliceerd rapport wat gewoon online staat. Het OMT bewerkstelligt de Coronacrisis. Covid-19 wordt bestreden met de minste druk op de gezondheidszorg en tegen relatief lage kosten door ongeremde besmetting en toestaan dat huisartsen HCQ in de eerste lijn voorschrijven. Dan is iedereen binnen 15 weken van de epidemie af en is er groepsimmuuniteit bereikt en is er geen vrees voor een tweede golf.

De hele Coronahoax is een ordinaire roofoverval en draait om de omzet en macht van de Corporate Tribe. Corporate fascisme ten top. De misdadigers gaan dermate ver dat ze allemaal hun rol in het OMT misbruiken om maatschappelijke verandering te bewerkstelligen en/of politieke besluitvorming te beinvloeden. Er wordt gesteld en beweerd door journalisten en Big Tech dat David Ick gebanned moet worden want hij zou nepnieuws verspreiden omdat hij zegt dat er geen bewijs is dat Covid-19 bestaat. Hij heeft gewoon gelijk. Nergens wordt het objectieve bewijs gedeeld van het feitelijke bestaan van Sars-cov-19. Het bestaan moet worden afgeleid uit het feit dat het gnome van het virus is gepubliceerd terwijl dit niet het virus zelf is. Het DNA van iemand is ook niet de persoon zelf.

Bovendien wordt het bestaan van het virus bij mensen bewezen met een test die daarvoor absoluut ongeschikt is omdat deze test niet het virus zelf traceert. De PCR test die wordt gebruikt voor het meten van Sars-cov-19 meet de aanwezigheid van kleine stukjes DNA die niet alleen voorkomen in Sars-cov-19. Zowat de gehele gecumuleerde wetenschap van de hele wereld staat op internet. Hoe moeilijk is het voor journalisten om vanaf hun toetsenbord die objectieve documenten te vinden waaruit blijkt dat Jaap van Dissel en al die andere lieden van het Outbreak Management Team zwaar uit hun nek kletsen met hun zogenaamde deskundigheid! Ze imponeren als eerste klas pyromanen. Personen die geen enkele verantwoordelijk kunnen en mogen dragen!

Share |

Permalinks