U bent hier: Home / Keihard optreden tegen Coronaterrorisme

Keihard optreden tegen Coronaterrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 13-10-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het blijkt dat keihard moet worden opgetreden tegen het Coronaterrorisme. Hoe is het mogelijk dat een land als Nederland met zoveel deskundigheid zich zo laat ringeloren door het Coronaterrorisme. Leden van het OMT en ook Amerikaanse autoriteiten bewijzen objectief dat er geen bewijs bestaat van het bestaan van het virus Sars-cov-2. Virologe Marion Koopmans schrijft het allemaal zelf. Is er dan werkelijk helemaal niemand die heeft opgelet op school? Of is iedereen door een door corrupt.

Marion Koopmans schrijft dat de vestiging van een diagnostische werkwijze voor de detectie van een virus in opkomst bij gebrek aan een fysieke bron voor viraal genomisch nucleïnezuur is bevorderd met synthetisch nucleïnezuur technologie. In leken taal staat hier dat de diagnostiek in verband met Covid19 is gebaseerd op synthetisch DNA/RNA. De meest voorkomende natuurlijke nucleïnezuren zijn desoxyribonucleïnezuur (DNA) en ribonucleïnezuur (RNA). De leden van het OMT bewijzen zelf in hun wetenschappelijke publicaties dat door mensen gemaakt DNA/RNA de basis is voor de computermodellen die de pandemie voorspellen.

Bovendien schrijft Marion Koopmans zelf dat het virus Sars-cov-2 nooit is gesoleerd. Dit wordt bevestigd door de Amerikaanse CDC. Er is geen enkel laboratorium in de wereld wat fysieke exemplaren heeft van het zuivere Sars-cov-2 virus. Het bestaan van het virus Sars-cov-2 wordt verondersteld op basis van synthetisch DNA/RNA omdat er geen fysieke bron bestaat voor het natuurlijke DNA/RNA van het virus Sars-cov-2.

De hele pandemie van het virus Sars-cov-2 is het gevolg van doelbewust bedrog van deskundigen waarvan wordt aangenomen dat ze met iedereen het beste voor hebben. Wie onderzoek doet ontdekt dat deze personen soortgelijk bedrog ook bij Hiv en AIDS plegen. HIV is ongevaarlijk. AIDS wordt verkregen door de reguliere behandeling van het verondersteld dodelijke HIV. En het Coronavirus is een probleem omdat de adviezen van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl doelbewust niet worden opgevolgd door het OMT en het RIVM.

Share |

Permalinks