U bent hier: Home / Kort geding Viruswaarheid tegen mondkapjes

Kort geding Viruswaarheid tegen mondkapjes

by J.L. de Kreek — last modified 10-08-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Eindelijk heeft Viruswaarheid een rechtszaak met een kansje, of toch weer niet. Viruswaarheid bepleit in kort geding dat de mondkapjesplicht in Amsterdam in strijd is met artikel 10 van de Grondwet. Dit is het recht op privacy. Het recht op privacy is optimaal gediend wanneer iedereen een boerka draagt. De Gemeente kan zich erop beroepen dat het juist de privacy van burgers beschermt. Niet alleen omdat burgers met mondkapjes moeilijker zijn te herkennen met alle camera’s overal. Ook als afschrikking omdat winkelende burgers de 1,5 meter niet handhaven is de mondkapjes plicht bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Tot op heden heeft Viruswaarheid niets gedaan wat voor de hand liggend is om de Coronamaatregelen te bestrijden. Succesjes in deze richting imponeren eerder als een vergissing dan dat het ook echt de bedoeling is van Viruswaarheid een eind te maken aan de dictatuur van een aantal zorgbestuurders getraind in Deep Democracy door Lilith persoonlijk. De Coronamaatregelen zijn terrorisme en massamoord. Het initiatief ligt niet bij de Ministers of Kamerleden. Zij die de Coronamaatregelen hebben geïnitieerd zijn personen binnen en buiten de ambtenarij waarop artikel 119 van de grondwet niet van toepassing is.

Deze groep maakt zich op grote schaal schuldig aan ernstige misdrijven. Niet alleen maken zij zich schuldig aan massamoord middels Sars-cov-19. Ook HIV hebben zij daarvoor misbruikt. Met meer dan 30 miljoen doden tot gevolg. Deze groep is ook schuldig aan de menschenroof onder leiding van de Nederlandse Kinderbescherming en de Jeugdzorg. Kinderen worden in de Jeugdhulp tot 400% meer mishandeld en misbruikt dan daarbuiten. Kinderen die thuis zijn misbruikt en mishandeld worden in de Jeugdzorg vier keer zo veel misbruikt en mishandeld. Het lot van veel misbruikte kinderen is dat zij bij herhaling in handen van misbruikers vallen en/of zelf gaan misbruiken. Die mondkapjes zijn niet belangrijk als het gaat om het elimineren van het Coronaterrorisme in Amsterdam en omstreken.

Burgemeester Femke Halsema is schriftelijk uitgebreid geïnformeerd over het goede werk van huisarts Rob Elens en het succes van het Zelenko-protocol. En het feit dat haar Gemeente het nodig heeft dat de huisartsen toegang krijgen tot HCQ bij de bestrijding van Covid19. Haar ambtenaren hebben de ontvangst van de post bevestigt en dat de burgemeester er kennis van heeft genomen. Waarmee is gezegd dat de mondkapjesplicht van de burgemeester van Amsterdam gelijk staat aan deelnemen aan terrorisme en massamoord door Coronamaatregelen. Op de ene of andere manier willen bij die jurist Jeroen Pols van Viruswaarheid zijn strafrechtelijke hersencellen niet aan gaan. Hij is afgestudeerd met strafrecht als specialisatie. Ook daarom zijn de juridische acties van Jeroen Pols van Viruswaarheid bij herhaling onbegrijpelijk.

Share |