U bent hier: Home / Krokodillentranen bij Joodse organisaties

Krokodillentranen bij Joodse organisaties

by J.L. de Kreek — last modified 25-12-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Verschillende Joodse instellingen vinden het schandalig dat Joodse Amsterdammers die betrokken waren bij het Auschwitz Comité na WOII werden gevolgd door veiligheidsdiensten. Zo vreemd is dit niet gezien het feit dat zij die uit Auschwitz terugkwamen net zo goed Zionistische massamoordenaars en vijandige strijders konden zijn. De Joodse organisaties blinken uit in het sluiten van de ogen voor het feit dat de Holocaust het project is van de Zionisten juist bedoeld om de Joden uit te roeien en als opmaat naar de illegale kolonisatie van Palestina. Dit blijkt meer dan evident uit duizenden authentieke documenten uit de archieven der Zionisten sinds 1895.

De Joden zijn door de Zionisten vergast op Holocaust. De Zionisten zijn al sinds 1895 in de weer om het antisemitisme aan te wakkeren in Europa. Juist in een tijd dat het antisemitisme welhaast was verdampt. Door democratie en klinische mensenrechten. De Zionisten hebben bondgenootschappen gesloten met de antisemieten. De Zionisten hebben de antisemieten geaccrediteerd speciaal om de door de Zionisten geambieerde Endlösung van alle kanten te benaderen. De Zionisten hebben het Jodenvraagstuk op de internationale agenda gezet. En ambieerde al in 1895 een Holocaust op zes miljoen Joden.

Het is schandalig en woest makend zoals de Joodse organisaties menen te moeten en kunnen omgaan met de Joodse geschiedenis. De Joodse bevolking indoctrinerend met keiharde leugens over wie de ouders, de grootouders en de overgrootouders hebben vergast op Holocaust in Auschwitz en Sobibór. Ze volstoppend met leugens over Palestina als zogenaamd veilige thuishaven. Terwijl ze beter weten, beter kunnen weten en beter moeten weten. 

Als de Joodse organisaties iets ‘gewust haben’ dan is het dat de Zionisten zitten achter de Holocaust antisemitische handlangers de schuld gevend. De authentieke protocollen van de Zionistische Congressen tussen 1897 en 1940, de dagboeken van Theodor Herzl, zijn Zionistische Geschriften, zijn overige publicaties en de publicaties van Ze'ev Jabotinsky laten er geen enkel misverstand over bestaan dat de Zionisten zitten achter de Holocaust. Betar en de Tiomkin Training Unit kampeerde al in 1933 op de locatie waar Auschwitz verrees. De Sonderkommando's met de beruchte kampfunctie waren nota bene Zionisten van Betar. Hoe toevallig is dat?!

De bewijzen staan voor iedereen te lezen op www.holocaustles.nl. Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden in verband met die site door de Zionisten bedreigd en bedrogen met terroristische oogmerk, en om weg te kijken van de hoofdverantwoordelijkheid van de Zionisten voor de Holocaust. Prominente Nederlandse volgers van de grote Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky zijn nota bene verantwoordelijk voor aanslagen op de Nederlandse en NATO krijgsmacht in Afghanistan.

Zionisten jagen anno 2023/24 doodleuk op nakomelingen van Holocaustslachtoffers om ze de mond te snoeren over de schuld van de Zionisten aan de genocide op Joodse leden van de familie. Het is vuil. Het is vuig. Het is voos zoals Joodse organisaties zich keer op keer denken te kunnen bedienen van leugen op leugen. Keer op keer weer die dikke krokodillentranen omdat zij zich onheus bejegend voelen terwijl zij de hand in eigen boezem moeten steken en de vinger dienen te wijzen naar de Zionisten die zij als broeders en vrienden behandelen en faciliteren met een Joodse dekmantel voor hun meer dan weerzinwekkende misdaden tegen de Joden in het bijzonder en de mensheid als geheel.

Share |

Permalinks