U bent hier: Home / Kroon voorkeursdoelwit terroristen

Kroon voorkeursdoelwit terroristen

by J.L. de Kreek — last modified 17-09-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Niemand hoeft Koninklijkgezind te zijn om zorgen te hebben om de Kroon. De Kroon of de Koning(in) is staatsrechtelijk de Totem van de Natie. De Tribe der Nederlanders wordt geleid door de Koninklijke familie. Op het grondgebied van deze familie is een terroristische organisatie actief die onderdelen van de Staat der Nederlanden bedriegt en bedreigt en daarmee een gevaar is voor de rechtsorde van het Koninkrijk van de Koninklijke familie. De familie persoonlijk en ook de Koninklijke kroonjuwelen en de Joden zijn het voorkeursdoelwit van deze statelijk acterende terroristische organisatie.

Deze terroristische organisatie heeft oppermacht als hoofddoel en wil alle Koninkrijken en Naties aan zich onderwerpen. Hiervoor bewerkstelligt deze terroristische organisatie de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en mogelijk de aanslag op de MH17 boven Oekraïne. Deze terroristische organisatie bewerkstelligt ook de gewapende en gewelddadige Jihad tegen Nederland. Geert Wilders is een in Nederland verblijvende Nederlandse leiders van deze terroristische organisatie die is opgericht te Basel 1897 door één van zijn helden. En Wilders is verantwoordelijk voor het uitlokken van verhoogde terreurdreiging en dodelijke aanslagen op Nederlandse en NATO strijdkrachten in Afghanistan.

Hoe hij dit doet wordt op GeenStijl helder samengevat met “eindelijk FITNA maakt slachtoffers”. Dat deze slachtoffers in Afghanistan aanwezig waren om Nederland en bondgenoten te beschermen tegen vijandige strijders maakt het des te pijnlijker dat Geert Wilders daarvoor nog niet is vervolgd. De terreurbeweging van de helden van Wilders heeft het doel de Nederlandse Kroon te onderwerpen aan het aristocratisch gezag van het wereldhuis van de patroon van de held van Geert Wilders. Dit wordt in termen van deze terreurbeweging ‘the Great Reconstruction’ of 'the Great Revision’ genoemd. De gemiddelde burger zal dit ervaren als herinvoering van slavernij en middeleeuws bestuur door despoten. Bovendien heeft de doelbewust door Wilders uitgelokte gewapende en gewelddadige Jihad een oogje op de leden van de Koninklijke familie persoonlijk, blijkt uit betrouwbare bronnen bij inlichtingendiensten.

Share |