U bent hier: Home / Lancering informatieve Holocaustsites

Lancering informatieve Holocaustsites

by J.L. de Kreek — last modified 27-02-2019 06:00
Opgeslagen onder:

Hét Goede Nieuws™ lanceert nieuwe informatieve Holocaustsites. De Holocaustsites van hét Goede Nieuws™ zijn door journalist en antisemiet Tim Engelbart van de Dagelijkse Standaard tot holocaustrelativeringssites bestempeld, wat niet kan omdat de sites gedetailleerd de grote initiators van de Holocaust aanwijzen. En de personen ontmaskert die de volgende Holocaust voorbereiden. De Holocaust is het voortbouwend werk van journalisten en hun media. De Holocaust is bedacht door journalist Theodor Herzl die in 1897 ook de oprichter is van de terroristische organisatie der Zionisten. Perskaartjournalistiek en Mainstream media zijn nauw verweven met antisemitisme en Jodenhaat.

De twee nieuwe Holocaustsites zijn te vinden op verhaalholocaust.nl en sixmillionjews.nl. De site op verhaalholocaust.nl vertelt het verhaal van de Holocaust zoals alles in werkelijkheid is gebeurd" en zoals geschreven geschiedschrijving dient vast te leggen. De site op sixmillionjews.nl is ontluisterend omdat daarin de documenten zijn opgenomen uit trans-Atlantische archieven waaruit in een oogopslag blijkt dat Amerikaanse Zionisten al in 1900 een Holocaust op precies zes miljoen Joden in het vooruitzicht stelde. Wat niet vreemd is omdat de Holocaust is bedacht door journalist en Zionistisch leider Theodor Herzl te Parijs op of omstreeks 8 juni 1895. En hij actief lobby voerde om zijn idee van de Endlösung te bewerkstelligen. De brondocumenten die bewijzen dat journalisten en Zionisten achter de Holocaust zitten staan op de site holocaustles.nl.
><br>Sinds die documenten online staan voeren journalisten en Zionisten een keiharde strijd tegen openbaarmaking. Zelfs de rechtspraak wordt terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen om personen met nota bene Joodse achtergrond waarvan Joodse leden van de familie zijn gedeporteerd en vermoord in de kampen louter omdat het Joden waren te veroordelen in verband met publicaties met betrekking het verhaal van de Holocaust. Het blijkt voor de hedendaagse journalist te veel te zijn om journalistiek onderzoek niet te beperken tot de persberichten van het entertainment bureau van John de Mol ook handelend onder de naam ANP. Of de berichtenstroom op twitter. Ouderwets archieven onderzoeken is de Nederlandse journalist te veel. Kennelijk omdat uit de archieven blijkt dat de Telegraaf al in 1922 actief is betrokken bij de voorbereidingen op de Holocaust.

De twee nieuwe Holocaustsites passen bij twee andere holocaustsites die de waarheid over de Holocaust genadeloos bloot leggen. Namelijk holocaustles.nl en holocaustbedrog.nl. Geluk bij een ongeluk hebben de Zionisten niet de door hen geambieerde zes miljoen Joden ritueel als rammen bij Jom kippoer kunnen offeren in hun kampen ter meerdere eer en glorie van het aanstaande koninkrijk van hun Grote Leider the Doge der Zionisten. De feiten en cijfers staan op holocaustbedrog.nl. De Wiedergutmachung is begroot op zes miljoen terwijl het er meer op lijkt dat in werkelijkheid tussen de 1,7 en 3,3 miljoen Joden zijn vermoord door de Zionisten. Dat mag niet gezegd worden van de Zionisten want zij vinden het Jodenhaat wanneer hun succes wordt gebagatelliseerd. 

De Zionisten en de journalisten die verantwoordelijk zijn voor de Holocaust en het naoorlogs bedrog zijn ook personen die erin slagen het lekenpubliek te misleiden net hun Joodse camouflages. Zionisten zijn geen Joden. Joden zijn per definitie tegen Zionisten. Daarom dat Joden die tegen Zionisme zijn door de Zionisten uit hun synagoges worden gepest. En worden uitgescholden als verraders of clowns. Zionisme is een antisemitische, fascistoïde, totalitaire ideologie onder niet-Joden met bezit als hoogste goed. Joden geloven niet in Zionisme. Joodse Zionisten bestaan niet. Zionisten zijn atheist of tot deze ideologie bekeerde christenen die dan doen alsof ze Joods zijn de waarheid bestrijdend met hun Jodenhaat. De Zionisten en hun journalistieke partners weten dit al te goed. 

Daarom strijden zij tegen Joden die gewoon Joden zijn en zoals Joden doen protesteren tegen het Zionisme. Deze Joden worden protestrabbijnen genoemd door de Zionisten. De Joden protesteren al sinds het eerste uur tegen Zionisten. En de Nederlandse Zionisten verklaren al in 1914 te strijden tegen assimilatie van Joden. Wie strijdt tegen assimilatie van Joden is antisemiet. Dat is de grap van de definitie van antisemitisme. Ook worden de Joden sinds het eerste uur van het Zionisme door de Zionisten bedreigd met excessief op mensengericht geweld om geen verzet te plegen tegen het Zionisme. Samengevat: de Zionisten en hun partners zijn de vijanden van de Joden en werken voortbouwend aan hun volgende Holocaust.

Share |

Permalinks