U bent hier: Home / Laurens Buijs antisemitische engnek

Laurens Buijs antisemitische engnek

by J.L. de Kreek — last modified 27-05-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Sociaal wetenschapper Laurens Buijs die door de UvA is uitgescheten omdat hij zich ongepast gedraagt blijkt ook nog eens extreem antisemitisch te zijn. Naar eigen zeggen komt hij uit een NSB-gezin. Daarom steunt hij Israël en vindt hij de tekens ‘from te river to the sea palestina will be free’ een antisemitische leus. In de bibliotheek van de faculteit geschiedenis van de UvA liggen opgeslagen de authentieke protocollen van het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897 waaruit blijkt dat de Zionisten toen de mensenrechten eenzijdig hebben ontbonden voor de Joden. Dat congres waarvan journalist Theodor Herzl de voorzitter was is tevens de oprichtingsvergadering van de staat Israël.

De Zionisten in 1897 zijn een antisemitische campagne begonnen tegen het gehele Joodse volk waarvan de Zionisten tot op de dag van vandaag de vruchten plukken. Israël is de naam van het Joodse volk. Gestolen door de Zionisten en gegeven aan het wereldgetto te Palestina waar de Zionisten de volgende Holocaust zullen laten plaatsvinden. De Zionisten zijn identiteitsdieven. De authentieke documenten die Laurens Buijs zijn onthouden bij en tijdens zijn opvoeding staan op de website www.holocaustles.nl. Daarop kan Laurens Buijs zien dat hij met zijn ideeën en visie op Israël in niks verschilt van de NSB. De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van de Zionistische congressen.

Adolf Hitler en Adolf Eichmann waren Zionisten. De Endlösung is de idee van journalist Theodor Herzl voor oplossing van het eveneens door hem bedachte Jodenprobleem. De Holocaust is uitgevoerd door de Zionisten in de kampen van de onderneming van de opdrachtgever van de held van Thierry Baudet. Zoals Laurens Buijs weet van geschiedenisles op school was ergens 18e eeuw de Franse Revolutie en Rousseau en de Encyclopedisten met als gevolg democratie en mensenrechten in de 19e eeuw. In Frankrijk toen zijn handlangers van de kwaadwillende elite onthoofd. Vervolgens heeft de kwaadwillende elite een verbond gesloten met antisemieten en journalisten en hun media om de Franse Revolutie om te wentelen en de oude staat van alleenheerschappij te herstellen.

Joden staan aan de kant van de Palestijnen. Joden willen dat Palestina van de 'river to the sea’ vrij is van enig Zionistisch of Israëlisch bestuur. Palestina moet gewoon Palestina heten. Palestijnen zijn Joden en Joden zijn Palestijnen. Vroeger toen de Joden in het midden oosten werden gedomineerd door de Islam hebben Joden zich bekeerd tot de Islam en zijn ze altijd in het gebied blijven wonen wat Palestina wordt genoemd. Palestijnen en Joden hebben hetzelfde  Semitische DNA. Steun aan Israël is de meest vuige vorm van antisemitisme. Verpakt in een sausje goeddoenerij terwijl iedereen kan zien en begrijpen dat Israël achter de Holocaust zit.

Share |

Permalinks