U bent hier: Home / Lavrov en de Joden

Lavrov en de Joden

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De minister van Buitenlandse Zaken van Rusland, Sergej Viktorovitsj Lavrov, heeft zich de woede op de hals gehaald van Israël door te zeggen dat Hitler Joods bloed had en Joden zelf antisemieten zijn. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de Zionistische congressen. Opgericht te Basel 1897 door de Oostenrijkse journalist Theodor Herzl die de grote initiator is van de Endlösung. De Joden zijn door de Zionisten vergast. Iedereen kan de feiten kennen omdat de authentieke documenten die de waarheid hiervan objectief bewijzen zijn geschreven door de Zionisten en staan gepubliceerd op de website www.holocaustles.nl

In Nederland worden Joden opgejaagd door de Zionisten omdat ze hameren op de schuld van de Zionisten aan de Holocaust. Bezittingen van Joden worden geplunderd door Zionisten. En de Zionisten bedreigen onderdelen van de Staat der Nederlanden met terrorisme om de feiten te ontkennen. President Zelensky is volger van de beweging der Zionisten. Joden zijn geen Zionisten. De Zionisten hebben de Joodse identiteit gestolen en doen alsof zij Joden zijn terwijl ze dat niet zijn. Het doel van de Zionisten is oppermacht voor het syndicaat van industriëlen wat gezien moet worden als de grote UBO van de Holocaust. Dit syndicaat is ook stakeholder van the Great Reset.

Publicaties van de Zionistische leiders Theodor Herzl en Ze'ev Jabotinsky ontmaskeren hen als initiatiefnemers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Ze’v Jabotinsky komt uit Oekraïne. En is de oprichter van de initiële Bruinhemden. Zijn paramilitaire organisatie Betar kampeerde al in 1933 op de locatie waar later Auschwitz verrees. De leden van zijn militie hebben met hun eigen handen de Joden vermoord. En kwamen na de oorlog gezond uit het kamp zich schuilhoudend onder hun slachtoffers. Aan de hand van de publicaties van Herzl en Jabotinsky kan exact bepaald worden waar en wanneer Theodor Herzl bedacht dat "der Judenfrage" met een "Großer Versöhnungsausklang" finaal opgelost moest worden. Dat was Parijs 08 juni 1895. Aan de hand van hun publicaties is voorts onomstotelijk vast te stellen dat de Zionisten de discussie over het Jodenvraagstuk geopend hebben en symbiotisch samenwerkte met antisemieten om de "Endlösung" te laten plaatsvinden.

Share |

Permalinks