U bent hier: Home / Lesje geschiedenis voor Wappies

Lesje geschiedenis voor Wappies

by J.L. de Kreek — last modified 24-04-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was de uitvoerende macht van de Zionistische congressen. Opgericht door een bekende Oostenrijkse atheïstische journalist. Altijd geleid, bestuurd en geholpen door journalisten en hun media. Zionisme heeft niks te maken met Joden of Jodendom. Zionisme is zuiver antisemitisme van de statelijk acterende beweging die de Holocaust heeft bewerkstelligd en aan de basis staat van de Coronacrisis. Deze beweging is na de oorlog nooit ontmaskerd omdat deelnemende journalisten en geschiedschrijvers verantwoordelijk zijn voor het naoorlogs Holocaustbedrog.

De Coronacrisis is niet te begrijpen zonder kennis van de inhoud van de brondocumenten van de agenda van het internationale terrorisme. De actuele Coronacrisis is al 123 jaar geleden opgenomen in het programma voor oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de held van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann. Wappies die dachten bij en tijdens de verkiezingen maart 2021 op Thierry Baudet of Geert Wilders te moeten stemmen in verband met standpunten en beweringen met betrekking tot de Coronamaatregelen trappen in de val van de terreurbeweging van hun helden.

De ideeën van de helden van Geert Wilders houden vergaande segregatie in en opdeling van de wereld in zones. Wie daarin niet de Exiten uit de EU en de actuele reisbeperkingen herkent is ziende blind en horende doof. Boris Johnson is net als Wilders, Baudet en Eichmann een groot bewonderaar van de man die de Holocaust heeft bedacht. En actief volger van zijn beweging. Dat is extreem antisemitisch van Boris Johnson. Hij zegt niet dat hij de Joden haat, née hij is bondgenoot van de statelijk acterende beweging die aan de basis staat van de Holocaust.

Dat de Zionisten achter de Holocaust zitten is heel belangrijk om te begrijpen voor een goed begrip van de actuele Coronacrisis want hetzelfde conglomeraat industriëlen is de ‘Ultimate Beneficiary’. Bovendien was de Holocaust in het begin ook een maatregel in het belang van de gezondheid van de Joden.

De Joden zijn al ruim voor de oorlog behandelt met Zyklon-B. Dat werd al voor de oorlog ingezet aan de oostgrens van Duitsland om Joodse vluchtelingen en hun kleren te ontdoen van luizen. In Auschwitz is Zyklon-B voor het eerst gebruikt in juli 1940 ter ontluizing.

De kampen waarin de Joden zijn vermoord zijn opgezet door industriëlen met de wortels in de Pharmachemie.

Ook in Auschwitz waren artsen actief.

Het verband tussen Auschwitz en de Coronacrisis is de beweging die er achter zit en ervan profiteert. Dat is de Beweging van Herzl. Ook het Zionisme genoemd. Door meeste mensen verward met Jodendom. Het doel van de statelijk acterende beweging die journalist te Basel 23 jaar geleden heeft opgericht is oppermacht en uitroeiing van het gehele Joodse volk.

Share |