U bent hier: Home / Leugenpers eist bescherming

Leugenpers eist bescherming

by J.L. de Kreek — last modified 03-11-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De leugenpers eist bij monde van de prominente journalist Chris Klomp bescherming van de Politie en het Openbaar Ministerie in verband met bedreigingen die worden ervaren door deze personen. In Nederland is het normaal dat de samenleving wordt beschermd tegen misdadigers en criminelen. Dat hoort met de leugenpers ook zo te zijn. Journalist Chris Klomp heeft zich zelfs kwaad gemaakt om zijn zin te krijgen. Dat noemen ze #persveilig.

De leugenpers krijgt in ieder geval via Twitter volop steun van strafrechtadvocaat Sidney Smeets van Spong advocaten. Of hij weet niet beter. Of hij is ingehuurd door de leugenpers om de belangen van bedriegers en oplichters te behartigen. Journalist Chris Klomp wordt bedreigd schrijft hij. Eerder zijn de ramen bij Chris Klomp ingegooid. Zegt hij. Of dit ook echt zo is kan niet blijken uit de time line van Chris Klomp. Hij heeft nog geen melding gemaakt van een verdachte die is aangehouden of iets dergelijks. Journalist Chris Klomp krijgt nogal wat tegenwind in verband met zijn pedofilie, eh zijn schrijven over pedofilie.

Iedereen die ogen open houdt en wel eens verder kijkt de de Mainstream media weet dat grote groepen gezinnen en kinderen door heel Nederland stelselmatig worden lastiggevallen door de kinderbescherming. Journalist Chris Klomp is een van de journalisten die onderbouwd met feiten op de omstandigheden is gewezen. Hoe hij daarop reageert is boos makend. Journalist Chris Klomp houdt er niet van te worden tegen gesproken. Dan komt betrokkene op zijn terrein en worden de teksten van Klomp meer dan passief agressief. Het is net alsof journalist Chris Klomp de hele tijd uit is op vechten. Als iemand iets schrijft wat journalist Chris Klomp niet bevalt is hij er als de kippen bij om zijn talenten aan te wenden bij YouTube, Twitter of Facebook om mensen van de platforms verwijderd te krijgen.

Journalist Chris Klomp vergist zich in wat van hem wordt geaccepteerd. Er zijn al aangiftes tegen hem gedaan in verband met deelname aan high impact crimes. Journalist Chris Klomp maakt er goede sier mee dat hij daarvoor nog niet is vervolgd, sterker hij heeft er nooit wat van gehoord van het OM of de Politie. Bovendien schampert hij over de informatie waaruit objectief blijkt dat onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder het OM valt terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen door de beweging van journalisten die is opgericht te Basel 1897 om de wereldmacht om te wentelen.

Journalisten zijn de vijand van de burgers en de Staat. Journalisten mediabreed voeren een strijd in het belang van de statelijk acterende beweging van de industriëlen die zich dagelijks ongans adverteren in de blaadjes en op sitejes. Journalist Chris Klomp heeft het donatiemodel uitgevonden. Dit betekent dat hij vrijwillig financiële bijdragen krijgt van personen die zijn publicaties waarderen. Wie dat zijn is een interessante vraag omdat journalist Chris Klomp kennelijk bewust zeer ernstige misdrijven onder de pet houdt waaraan journalisten en hun media deelnemen. Uiteraard moet de mens Chris Klomp worden beschermd. Hem bedreigen is strafbaar. Sluit hem op voor een jaar of 25 ergens waar niemand last van hem heeft zodat iedereen weer normaal kan doen. Bedankt alvast.

Share |

Permalinks