U bent hier: Home / Leugenpers en Parasietenmedia

Leugenpers en Parasietenmedia

by J.L. de Kreek — last modified 21-03-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Nederlandse journalistiek en media zijn doordrenkt met antisemitisme en Jodenhaat. Ook de alternatieve media staan bol van de hulpverlening aan de opkomende Nazi’s en haat tegen Joden. Vooral Cafe Weltschmerz, blckbx, Blue Tiger en het nieuwe zaplog.pro van complotdenker Patrick Savalle zijn een bolwerk van wegkijkers, huichelaars, opportunisten en natte tosti's. De alternatieve media zijn de vijfde colonne van president Zelensky van Oekraïne en het Azov-bataljon veinzend dat ze verstand van zaken hebben en zelfstandig denken. Dat juist Thierry Baudet het goed doet in deze kringen is sluitend bewijs hiervan.

Net als de mainstream media kijken de alternatieve media bewust en opzettelijk weg van de authentieke documenten die objectief bewijzen dat de held van Thierry Baudet tevens de held is van president Zelensky van Oekraïne en van het Azov-bataljon. Complotwappies hebben het regelmatig over Illuminatie en geheime genootschappen die een complot uitvoeren tegen de mensheid. Onder complotdenkers is het verhaal populair dat de Joden uit zijn op een wereldregering. Dit zou worden bewezen door de Protocollen van de Wijzen van Sion. Deze protocollen zouden zijn opgesteld bij een geheime vergadering tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 1897. Er bestaat geen bewijs dat de Protocollen van de Wijzen van Sion authentiek zijn.

Wel bestaat er bewijs dat de officiële protocollen van de Zionistische Congressen authentiek zijn. De officiële authentieke protocollen van de Zionistische Congressen in samenhang met de publicaties van de held van Thierry Baudet, meer in het bijzonder zijn dagboeken, bewijzen dat de held van Thierry Baudet achter de Holocaust zit en dat zijn beweging nog een Holocaust voorbereidt die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Wat er nu gebeurt in Oekraïne is exact hetzelfde als wat er eind 19e eeuw gebeurde met de pogroms tegen de Joden. De oorlog van vandaag in Oekraïne is bewerkstelligd door dezelfde beweging als die in der tijd de pogroms in Oekraïne heeft geïnitieerd. Het doel is exact hetzelfde: oppermacht voor het wereldhuis van de patroon van de held van Thierry Baudet en uitroeiing van et gehele Joodse volk.

Share |

Permalinks