U bent hier: Home / Liefde en de waarheid

Liefde en de waarheid

by J.L. de Kreek — last modified 26-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Hear, hear Koning Willem Alexander in zijn kersttoespraak 25 december 2020. Liefde vindt vreugde in de waarheid. Iedereen is de manische meningenmachine moe. Het verdriet is bodemloos. Duizenden Nederlanders die niet aanschuiven bij de kersttafel. Omdat ze zijn vermoord middels Coronamaatregelen. En meer volgen want de journalistiek en media zijn solidair met de moordenaars of hen anderszins hulpvaardig. En de derde golf is reeds in de maak. Desinformatie is de modus operandi van de MSM en de Koning trapt erin.

De pandemie van het virus Sars-cov-2 is kunstmatige. Er bestaat geen objectief bewijs van het bestaan van dit virus. Bovendien bestaat er geen objectief bewijs van het causale verband tussen Sars-cov-2 en Covid19.

Van het virus Sars-cov-2 is vooralsnog louter synthetisch genetisch materiaal beschikbaar. Er bestaan geen biologische bronnen van het virus Sars-cov-2 waaraan de PCR-test is getoetst. De PCR-test vindt stukjes RNA van een virus wat voorlopig alleen in computermodellen bestaat. Het virus zelf in de echte grote mensen wereld is nog nooit volgens de regels die daarvoor zijn geidentificeerd.

Het enige wat met mate van zekerheid gezegd kan worden over Covid19 is dat er naar alle waarschijnlijkheid een nieuw soort Coronavirus bestaat wat voor griepklachten zorgt die dodelijk kunnen zijn wanneer betrokkenen niet tijdig door de eerste lijn is geholpen middels het Zelenko-protocol. Zij die te ziek zijn om door de huisarts te worden behandeld lopen het risico te worden vermoord middels de behandeling die de georganiseerde misdaad in de zorg daar uitvoert zogenaamd ter bestrijding van Covid19 klachten. Deze vorm van massamoord door de georganiseerde misdaad in de zorg is overigens dagelijkse praktijk. Ook de dertig miljoen AIDS-doden sinds 1984 zijn op soortgelijke wijze vermoord door de behandeling,

Share |