U bent hier: Home / Live massamoord

Live massamoord

by J.L. de Kreek — last modified 13-01-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De massamoord door Cornamaatregelen wordt gewoon live uitgezonden. Daarbij wordt de schijn gewekt dat mensen op de intensive care sterven aan Corona ondanks de goede zorg terwijl ze worden vermoord door de behandeling. Mensen worden gecedeerd. Aan de beademing gelegd. En krijgen bloedverdunners. De hele behandeling is gericht op deze manier van vermoorden van patiënten alsof ze zijn gestorven aan Corona. Het Coronavirus geeft een op griep gelijkend ziektebeeld wat het best wordt behandeld in de eerste lijn door de huisarts middels het recept van dr Zelenko en huisarts Rob Elens.

Hoe vaak moet het nog gemeld worden dat niet eens bewijs bestaat van het bestaan van het virus Sars-cov-2. Marion Koopmans van het OMT schrijft het gewoon allemaal zelf in haar publicaties.

De werkwijze voor bestrijding van de pandemie van het virus is gebaseerd op synthetisch RNA. Alles wat er te weten is over virussen is openbaar en staat online. En nog wordt beweerd dat men weinig weet. Wat men vooral weet, wat bekend is bij virologen, is dat virussen die besmettelijk zijn een kleiner risico vormen. Des te besmettelijker een virus des te onschuldiger het is. De nog besmettelijker variant uit Groot Brittannie is niet gevaarlijker dan de versie van de eerste of tweede golf.

Sky News filmt geen hulpverleners die hulpverlenen. Sky News filmt artsen en internisten die zich schuldig maken aan massamoord. Ze weten of kunnen weten dat hun behandeling de minste kans levert op herstel omdat de kwalitatieve en kwantitatieve bewijzen dat de adviezen van huisarts Rob Elens veel beter werken, en goedkoop zijn, van zijn website op zelfzorgcovid19.nl spatten. Journalisten en hun media laderen het geheel met strategische primeurs, handige citaten en soundbites om het publiek in de waan te houden. Neem nu journalist Chris Klomp bijvoorbeeld. Welk belang heeft hij bij de Cornamaatregelen dat hij iedereen willens en wetens afhoudt van de oplossing? In verband met kindermisbruik is hij ook al onbetrouwbaar.

Share |

Permalinks